Tugbadnzl 5+3 deyim kese gözüküyor bebek gözükmüyor ama doktor herşey yolunda diyor. Siz ne zaman gördünüz ?
BurcuSTopsakal Tugbadnzl benim 6da göründü ama alttan bakarak göründü. Geç döllenme olabilir, cihazdan cihaza da değişebiliyor, içinizi ferah tutup 1 hafta daha bekleyin bence, o zaman gösterir 🤗
Aysenrr35 4 hastalıktı kesemez gözüktü 6 hahftaligim mide bulantilarim başladı bebek yerleşti mi bilmiyorum daha bende gitmedim hiç kontrole
Tugbadnzl BurcuSTopsakal şuan beklemedeyim. Biraz daha zaman geçsin tekrar gideceğim. Umarım bu kez görünür yalancı gebelikten korkuyorum
Tugbadnzl Tugbazdmr beklemek çok can sıkıcı değil mi? İçi boş gözüktüğü için endişeleniyorum ben maalesef
Tugbazdmr Tugbadnzl hiç endişelenmeyin her anın tadını çıkarın zaman geçmiyormuş gibi geliyor ama geçiyor 🙏🏽
Sltnnv Tugbadnzl ben iki gebeliğimde de 5 haftalıkken sadece keseyi gördüm. İlk kızımda 7 haftalıkken bebeği gördük bu gebeliğimde de dün bebeği gördüm 8+3 te
Gebeyim-32 Tugbadnzl 5+3 de vajinal ultrasonla kese yolk kesesi ve bebeği görmüştüm . Karından bakınca hemen gözükmemiş olabilir sizin