Aleyna_88 Mutlulukkk iki buçuk aydır toplasan iki üç kere yemek yapmışımdır🥲🫢 makarna yaparken bile midem bulanıyor. Öyle ya kaynanama gidiyorum yemeğe yada atıştırıyoruz dışardan evden sıcakta yenmiyor zaten
Zeyzey055 Mutlulukkk öyle valla canim hem 2 yaş bebem var hem 7 aylik gebeyim bide bunu hiç düşünemem 🤣🤣 yemek yapmasam bile kendi yapıyor o zaman da çok keyifli oluyor vallahi 🙃🙃🙏🏼
Mutlulukkk Zeyzey055 senin isin dha zormus yaa 😂 benmkide yapar ama bazen soyleniyor iste neden yemek yapmadn veya neden hala hazr degl flan. 🙄
sultanireem Mutlulukkk bizde de karışık kızartma ve cacık hava o kadar sıcakki erimeden yapabilirsek 🫠
beyza6078 Mutlulukkk fırında tavuk patates şehriyeli bulgur pilavı dünden kalan ıspanak artı karpuz 🥳
Rabia_91 Yemek yapmak bişey değil, ne yapacağını bilemiyor insan, çıldırıyorum her gün ne yapıcam diye. Bildiğim bütün yemekleri unuttum resmen. 9 aylık hamileyim zaten çok sıcak, bi de yemek düşünmek mahvediyor insanı.
Mutlulukkk Rabia_91 kesinliklee. Ben genelde hep menemen yapiorum veya kizartma flan iste. Diger trlu cok zor 😂😂
Zeyzey055 Mutlulukkk valla kuzum.esim fırıncı evlendiğimden beri alıştırdım sen çalışabilirsin bu benim.problemim.degil diye sadece yemek değil ev işi de yaptırıyorum 3 yıllık evliyim boş bırakmıyor ki ev hanimligi yapayım 🤣🤣 2. Gebeligimde cok yoruluyorum ilk başlarda söylendi keşke ben hamile olsam falan diye ama alıştı artık 🤣🤣👼🏻