Tugce29 Meryemikras sezeryanı isteğe bağlı yapılmıyor demi zorunlu sezeryan mı yapılıyor sadece devlette
Lavinia1924 Meryemikras ben şuan randevu alsam serap hanıma ilgilenir mi benim suan oraya gitme amacım zaten organ taramasina sıra alabilmek için
Meryemikras Lavinia1924 Serap hanımın yakın zamanda normal randevusu yok canım yakın tarihli bi doktordan alsan daha iyi olur
Meryemikras Lavinia1924 Meryemikras eğer doktor yönlendirmesiyle yakın zamanda 2 Li tarama için randevu bulamazsan ultrason çekilen yere git ve söyle durumu mutlaka yardımcı olurlar gelmeyenlerin yerine alabiliyorlar
Lavinia1924 Meryemikras anlqdim teşekkür ederim merak ettiğim buydu 7 sine başka bi Dr a aldım hafta ilerliyor ama yapacak bisey yok olursa olur olmazsa da kepezdekini çektirip düzgün bi tarama sonucu olmazsa özele giderim artık
Lavinia1924 Meryemikras 2li tarama yapıldı 20li haftalarda organ taraması yapılıyor ya onun için alicam randevu da emin olamadım bölümünden dolayı
Hsel Meryemikras tek kişilik odaları var mı ? Odalar nasıldı temiz mi devlet hastanelerinde genelde pis oluyor yazmışlar