Merve_volkan Adetim 3 gün geçti test yapmadım bugün de leke geldi arkasına hastalinacm dedim devamı da gelmedi hiç basinangelip hamile.oldguunu öğrenen var mı kızlar
Kardelen-emf Merve_volkan belki de yerleşme kanamasıdır bende dördüncü bebeğime hamileyim ilk kez başıma bu hamilelikte geldi adet olduğumu sandım leke gelince ama arkası gelmedi sonra test yaptım neden böyle oldu diye hamileymişim
Kardelen-emf Merve_volkan ama ben bi kaç günde bekledim adet oldum diye ama gelmedi bekle istersen kanama devam ederse hiç yapma testi bi kaç günde kanamanin devamı gelmezse o zman test yaparsın
Merve_volkan Kardelen-emf canım merhaba hastalanmadim saglik ocağına dün kan verdim sonucunu göremiyorum e nabizda 🥺 çok da merak ediyorum sen kaçınca gününde test yapmıştın sonucu çıkmıştı gebelik testi yapsam çıkar mı sence
Merve_volkan Kardelen-emf sağlıkla kucağına alirsin inşallah canım benim 🤲 çok istiyorum çok aklımda baskabbisey yok stresten mı acaba diyorum adet olucam da çok stresten mı olamiyorum herşeyi düşünüyorum 😣 yarın akşama kadar beklemeliyim duruma göre test uaparim artık
Kardelen-emf Merve_volkan ben yerleşme kanamasının gelmesinden iki gün sonraydı galiba o zaman yapmıştım evet varsa idrarda büyük ihtimal çıkar vardır inşallah hayırlısyla 🤲🏻
Merve_volkan BusenurOzkan- yaptım canım şimdi silik bı cigzgo gibi çıktı ama bilmiyorum görmek istediğim için mi resimi yukleuebilirsem bakalım
Merve_volkan Samiree yaptım şimdi silik çizgi var gibi mı görmek istediğim için mi goruyorum bilmiyorum resim nasıl yuklerim bı ogreniyim yukliycem
Merve_volkan KumCi kanı vuma günü verdim de çıkmadı sonucu bende meraktan duramadim test yaptım canım hayırlısını versin Rabbim