goncacem Kızlar ikili tarama sonuçlarım çıkmış doktoruma attım ama henüz dönmedi kendi kendimi yiyorum normal değer neye göre belirleniyor yardımcı olabilir misiniz
BurcuSTopsakal goncacem yorumlanmış hali yoksa anlamak çok zor oluyor ya, ben de koşa koşa hastaneye gitmiştim, doktoru kapıdan döndürüp sormuştum 😅
Mrvcakatt goncacem dogrudur benim de ultrasyon temiz cikti. InsaAllah saglikli olarak bebekleri kucagimiza aliriz
Mrvcakatt goncacem uzun kollu kiyafet bakiyorum da onlar incedir kis geldi mi kalin kiyafet gelir anca
Mrvcakatt goncacem ay boyle kalin kislik tulumlar oluyor pelus gibi. Onlardan alacagim nasipse. Sen alisverise basladin mi ben daha bakiyorum sadece
goncacem Mrvcakatt hayır henüz ben de başlamadım erken olduğunu düşünüyorum ☺️ Bakıp favorilere ekliyorum araştırıyorum sadece ama 6 aydan sonra almaya başlarım eksik çok hepsini tek seferde alamam 🙈
Mrvcakatt @goncacem (https://) Benim sonucum bu sekilde senin degerler nasildi doktor bakti mi benim sonucum bugun cikti
goncacem Mrvcakatt sonuçlar normal dedi doktor buraya atmayı beceremiyorum 🙈 en önemlisi ense kalınlığıymış ultrasonda bi şey demiş miydi doktorun