Batnm6565 Tlngzz valla bendede halen devam ediyor ve normal mi bilemedim şuan uzanmış dinleniyorum belki geçer diye ama banamısın demiyor
Tlngzz anneoluyoruuumm16 bende düşündüm onu aama onda yanma da oluyor sanırım o yüzden herhalde büyüyordur deyip bol dinlendim sanki daha iyi
Nursena2023 Tlngzz Yok yaptırmadım henüz daha vakti gelmedi galiba ama yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. Sen yaptırdin mi
Tlngzz ikotrtn evet gerçekten bugün çok geç uyandım ve az su içtim yarın dha dikkat edicem buna çok sağolun
Tlngzz Nursena2023 ben de yaptirmadim 10 unda randevum var ama istiyor doktorum yaptiricam muhtemelen :/
Kadnag Tlngzz benim de 19+1 bende öyleyim aşırı kasık karın bel ağrısı yaşıyorum uyurken uyanırken hareket ederken falan bebek büyüdüğü için karın açılıyormuş bizimkiler öyle söyledi ins başka bir şey değildir
Tlngzz Kadnag insallah ya bende oyle dusunuyorum sonucta buyuyup gelisiyor etki olmamasi da thhaf olurdu
Tlngzz Nursena2023 evet bende kararsizdim doktorum yaptirdiginda bir zarari yok ama yaptirmadiginda zarari olabilir dedi bende ikna oldum :)