Sumeyye_g Merhaba kızlar son adetime göre tam 6 hafta ama kesem çok küçük ve beta hcg değerim iki katı arttı böyle başına gelen varmı
Aselikoo Sumeyye_g olabilir gec dollenmedir benimde ilk gittigmde son adet tarihine gore 11 haftalik dedi kese vardi bebek gorunmedi kalp atisi yoktu 2 hafta sonra gittim bebegi gordu 8 haftalik dedi adet tarihimi degistirdi
Minikmucizemmm23 Sumeyye_g benimde son adetime göre 14 haftalık ama aslında bebeğim 13 haftalık buna geç dollenme diyorlar ama ben şunu anlamıyorum sat göre hesaplamak demek adetin 1. Gününden hamile diye sayılması demek ama biz adet bittikten her hangi bi zaman sonra hamile oluyoruz tabi bilinmediği için sat göre hesaplama yapılıyor ama burda hani bebeğimin haftası sat göre geride diyenler var bu zaten normal değil mi sorun edenler niye ediyor acaba anlamıyorum 🤔🤷🏻♀️
Catsofmom Sumeyye_g Benimde geç ovülasyon 1 hafta geriden başladık kuzum. 5 hafta olması gerekiyordu 3 hafta 3 günlük demişti doktorum 28 kasım olan döllenme tarihini 7 aralık olarak belirledi
sevgi9654 benimde aslen son adet tarihim aralığın başlarıydı kesem büyüktü ama içindeki bebiş minicikti doktorum da son adet tarihimi 24 aralık olarak değiştirdi, şu an 7 ayligiz cok sukur gayet saglikliyiz 🙏 boyle durumlar olabiliyor