Gk1912 Selamlarrr Reglim 4 gün geçti ve sonucu paylaşıyorum. Düşük mü oranı Normal mi yardımcı olur musunuz
koalamom_ Gk1912 ilk beta değeriniz sanırım 2 gün sonra tekrar kan verip düzenli artış var takip edebilirsiniz
Gk1912 Aleeeyns52 Çok teşekkür ederimm ilk kez pozitifi gördüm tedirginim çok. Değer iyi mi kötü mü onu kestiremedim
Aleeeyns52 Gk1912 Çok iyi kuzum benim ilk testim de beta 5.37 doktor gözün Aydın dedi ve suan sağlıklı bir gebelik yaşıyorum 🙈 Değerin çok çok iyi ♥️ Allahım sağlık versin inşallah sağlıklı da kucağına almayı nasip etsin 😍
Happyyy1 Canım 2 günde bir zırt pırt kan verme bence kan çok önemli hamilelikte zaten önümüzdeki haftalarda inşallah keseyi görüceksin ❤️
Minikmucizelere Happyyy1 iki gune bi kan vermek onemli duzenli yukselmezse sorunlu bi gebelik varsa dis gebelik gibi ne kadar erken o kadar iyi
trkgzmakgzl Gk1912 benimde 5 gün kaldı reglime hamilelik testi yapsam çok mu erken olur acaba diye düşünüyorum. Adınıza çok sevindim inşallah bende böyle haber alır paylaşırım sizlerle 💖