Rumeli22 Kızlar cevap verirmisiniz nst de sancı çıkıyor 2 cm açılmada var ama hâla gelen giden yok serklaj dikişim alındı hemen gelsin istedim fakat yok
ES_es-Es Rumeli22 serklaj dikisi nasıl alındı, kaçıncı haftanizdasiniz, alınır alınmaz mi 2 cm açıklık görüldü
Seydaa123456 Rumeli22 kaç haftalıksınız ve kaçıncı haftada serklaj atılmıştı acaba bende acil serklaj oldum 22.haftamda suan 24+4 olduk cok endişliyim ama 🥹
Mucize_4207 Rumeli22 kusura bakmassaniz soyieyecegim şey için 🤗gebeliğin son aylarında ilişki öneriyor ya doktorlar doğumun kolaylastigini söylüyorlar bide bu fikri denemek istersiniz belki
Rumeli22 Hnd3535 valla canım normalde doltor kendi odasında 2 dk lık bir işlemle hooop alıyor anestesiye falan gerek kalmıyor fakat benim acı eşiğim çok düşük olduğu için aldıramadım anestesi ile aldırdım
Rumeli22 Hnd3535 valla canım normalde doltor kendi odasında 2 dk lık bir işlemle hooop alıyor anestesiye falan gerek kalmıyor fakat benim acı eşiğim çok düşük olduğu için aldıramadım anestesi ile aldırdım
Rumeli22 ES_es-Es canım normalde doktor odasında kendi 2 dakika içinde alıyor çok basit fakat ben yapamadığım daha doğrusu kendimi çok kastığım için canım çok acıdı doktordan anestezi istedim öyle aldırdım acı eşiği çok düşük bende şuan 39+2 yiz evet alındı 1 kaç gün sonra kontrolde açılmam vardı fakat gelen giden yok gelsin diye çok uğraşıyorum şimdi de gelmiyor
ES_es-Es Rumeli22 genelde Squat falan yazan çok oluyor , sıcak duş alın,bol yürüyüş çömelme kalkma ,umarım işe yararlar sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🌸
ES_es-Es Rumeli22 yalancı sancilariniz oluyor mu peki ,benimde yakın zmanda dikiş alinacak umarım çok beklemem diyorum 😌
Rumeli22 ES_es-Es benim nst de sancı çıkıyor açılma var ama devamı yok işte bende öyle istedim 37 de alındığı gibi gelsin diye ama 40 olucaz hala yok
Rumeli22 Mucize_4207 onuda deniyoruz valla canım bakalım Haktan hayırlısı dikiş varken gelmesin diye dua ettik şimdide gelsin diye uğraşıyoruz rabbimin işi işte herşey nasip vaktini bekliyor herhalde