SSuleeN Kızlar Selamlar, Bebeğimin kilosu fazla geldi. Acaba normal olur mu? Haftada 300 gram alıyor. Son haftalarda artar mı azalır mı? Normal doğumdan korkmaya başladım. Fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim. :)
Nur_b SSuleeN maşallahhh ❤ cok zor dogurana kadarda baya kilo alır askımm seninki tosuncuk olcak normal cıkartamazsın 🙈🙈❤
SSuleeN beyza6078 32 de 2300 dü. Vallahi hamile kalmadan önce avokado pancar tüketiyordum. Sonra ilk üç ay yumurta kaşar kefir muz çok tükettim. 4. Aydan sonra Allah ne verdiyse yedim :D
tlhmrv SSuleeN masAllah 4 kilo yada üzeri doğacak heralde 🙂 yigenim 3800 di kilosu normal doğum yaptırmadı doktoru yengeme bebeğin omzu kafasi takılır diye
Nur_b SSuleeN bu arada benimkide 1 haftada 430 gram almıstı 2630 du en son benimkide cok farklı değil suan 35+0 olduk zaten normalden korkuyordum 😅😅
Hifam Oğlum 3900 kızım 4200 ile normal doğumla doğdu şimdi 3ncü gebeliğim tansiyonum çıktı ve bebek iri diye sezeryan olacak
SSuleeN esraEb Normal olsa daha iyi olucak gibi hissediyorum. Ya üstümüzde böyle bir baskı oluyor ister istemez. Bir yandan normalden de tırsıyorum :D hayırlısı olsun…
Defnesmomy SSuleeN boşver bebişim sezaryen doğur gec bebeğine maşallah sübhanallah Allah nazarlardan korusun, güçlü kuvvetli balan olacakk☺️🌸
esraEb SSuleeN öyle tabi canım tombul bir şey olacaksa riske atmaya gerek yok sezaryen en iyisi. Bize de yazık 😄
Bebiskosuu SSuleeN yediklerinize dikkat ederseniz çocuk illa kilo alacak diye bi şey yok. Ben diyet yapıyorum gebelik şekeri sebebiyle bazı haftalar hiç almıyor 35-36da aynı kilodaydı mesela
Seval2468 SSuleeN ilk oğlumu 37+5 te 4 kilo 56 cm normal doğum yaptım ama zor oldu yalan yok. Şuan 35 haftalık oldum yine iri gidiyor eğer 40. Haftalara kalırsam sezeryan olurum büyük ihtimal 4 kilo üstü olur çünkü