aysenur30a Burcu-Elisa ben :) hiç yutamıyorum küçük büyük farketmez. Ya iğne alıyorum ya şurup. İlle hap veriyorlar alternatifi yoksa da hapı mecburen param parça yapıyorum ezip içiyorum 😢
Arzuseen mylifeAslan çok teşekkür ederim cumartesi doktoruma danışacağım zar zor yutuyorum omegayı bi tane yutucam diye 3-4 tanesi çöp oluyor
neverloseyourhope Ben yutamiyorum. Hamilelikte alternatif oluyor. Vitaminlerin damlası, şurubu, suda eritileni vs. Doktoruma soyledigimde o şekilde verdi hep.
Arzuseen neverloseyourhope multivitaminin sıvı olanı varmı çok araştırdım yok dediler hep kapsül şeklinde
TomrisHanim Burcu-Elisa sevmiyorum ilaç içmeyi hamile kalınca şu kansızlık için verilen hap var onu kullanınca midem bulanıyor içemiyorum aynı şekilde OMEGA 3 olan da kokusundan dolayı birde jel iğrenç birşey burnumu kapatıp içiyorum 🤢🤢🤢
sedseda TomrisHanim omega 3 ü yemekten önce içerseniz balık kokusu gelmez ben böyle bir çözüm buldum 😀
neverloseyourhope Arzuseen valla bilmiyorum da doktoruma hap içemiyorum dediğim zaman bana sıvı şekilde verdi hep. Sizde bı sorun
sedseda Benim de instagramdan takip ettiğim bir kız vardı. Geçenlerde annesi hap yutarken boğulmuş ve soluk borusu tahriş olmuş. Bu hikayeyi dinlediğimden beri fobi oluştu ben de vitaminleri içmek için eşimin isten gelmesini beklıyorum tek başıma çok korkuyorum inanılmaz etkilendim..
Arzuseen sedseda aa acaba aynı kişiden mi etkilendik meltem hanım diye birisiydi bende eşimi bekliyorum hatta bi yere gidicekse vs ben önce ilacımı içiyorum sonra gidiyor sağolsun oda artık alıştı durumuma alıştırmaya çalışıyor ama beni sağolsun kendiside vitaminimden içiyor bak böyle ben yutuyorum sende yapabilirsin diye, İmom omega olanı kullanıyorum en azından hızlı kayıyor
dlra22 Bende haptan önce bir yudum suyu içiyorum sonra dilimin en arkasına doğru hapı koyuyorum ve hemen suyla hızlıca içip zıplıyorum 😅 eşimin elini tutarak içmeye alıştım
Birdadaskizi Burcu-Elisa bende aynıı. Sadece minicikleri içebiliyorum folikasit gibi diğerleri boğazıma değdigi an böğrüyorum geri çıkıyo. Vitamin ve kan ilacıda cok büyük içmiyorum bende içemiyorum napim
Alyaan Burcu-Elisa bana hap olarak alamazsan fitil olarak da kullanabilirsin dedi 10 gundur kullaniyorum fitil olarak atiyorum biraz kotu kokuyor ama ilaci yutup geri cikartmaktansa kokusuna katlaniyorum
Alyaan TugceV96 ben fitil olarak kullaniyorum canim sen de oyle yapabilirsin doktorum bana miden bulanirsa fitil olarak da koyabilirsin dedi