Kalbiimde2can Gmzebilen 38+1 olduk normal dogum olacak insallah normal dogum tarihi 8.8 gözüküyor ama gelmezse 6.8 yatisim yapilacak suni sanci verilecek insülin kullandigim icin.. Ilk oglum 37+1de gelmisti bu seferki sipam nazli cikti😂
Mire Linaninannisi ayyy maşallah ben de çok kararsızım ya Ada Lina olcak ya da Kumsal Ada daha kararlaştıramadım
Zeynep-asan35 35+0 haftadayız, doğum tarihini söylemedi daha doktor 😔 40’a kadar bekler mi bilmiyorum hiç, bir an önce sağlıkla gelsin istiyorum 🥰
Fatmayagiz @Ayshe19 normal doğum istiyorum mümkün olur mu bilmiyorum . Çatı muayenesi olacak belli olacak sezeryan derse o hafta içinde doğum yapacağim. Kendimi ben artık şöyle motive ediyorum eninde sonunda doğum yapacağım mecburen doğacak bu çocuk. Herkes yapıyor doğal olağan bişey bende yapabilirim diyorum kendi kendime. Stres korku panik var tabi ama kucağıma alınca hepsini unutacağım inşallah 🥰 sizde kendinizi motive edin araştırın güzelce bilgi edinin o zaman daha rahat hissediliyor 😇
kelebekucusu Gmzebilen kizlar ilk gebeliğim 28+3 ve normal doğum istiyorum eşim askeri personel ve görevde dogum zamanina izin ayarlayacak ama normal doğumda tarih net belli olmuyor dimi ne zaman isterse o zaman geliyor