Pinklove Gmzebilen En kötü tarafı da bu ya net bir tarih yokki her an her saat gelebilir ama biz habersiziz😂😂
09-11-22 Tugbazdmr bizde 37+1 izzz henüz belli değil ama kanala inmiş miniğim kasilamalar yaşıyoruz artık
Sevvalslmn 37+6 pazartesi çağırdı doktorum son muayene dedi 🥲 doğum belli olacak inşallah dulaşalım sancılarım gelsin normal doğum istiyorum 🥰
Mutlulukkk Gmzebilen ya bsey dcem neye gore hala belli oldu mu diye soruyorsunuz? 😂 Adet trhine gore degl mi zaten? Yoksa baska bi yontem mi var benm blmedigim 🤣🤣
Gmzebilen Mutlulukkk belirli haftaya kadar kesin bişey demiyor doktorlar beni 37 hafta da çağardı bende ağustosta gidicem gene kesin bişey demicek 😂
3Tospikannesi Gmzebilen Dün az daha geliyordu muayeneye gittim doğum sancısı çıktı yatışım yapılacaktı kabul etmedim ciğer geliştirici vuruldum çıktım 😁 (34+3) ( 2 doğumumda 36 haftalık olmuştu)
Mutlulukkk Gmzebilen ya tmam ama bunu zaten yine bilemezler ki ama dmi 😂 planli sezryansa tmam okeyde dger trlusu muneccimlik gerektirir yani 😂😂
Youngmotherr Gmzebilen normalde geçen salıydı ama gelmemeyi seçti bebeto o yüzden keyfini bekliyoruz🥴
1prensesannesi_ Gmzebilen olmadı ama doktor tahmini doğum zamanını söyledi 28 Ağustos diye bakalım prensesim ne zaman gelecek yarın da kontrol günüm bakalım ne diyecek doktor ☺️❤️
Z_e_y_a_gul 1prensesannesi_ bizim de tahmini 28 Ağustos Allah’ım nasip ederse inşallah 🌸 şuan 35+3 haftalık