Emineedrk Tugcekmr 12.haftada yüzde 70 erkek demişti 16. Haftada kesinleşti ☺️ sağlıkla gelsin bebişiniiiz 🥰🥰🙏🏻
8mucizem8 Tugcekmr pek bir alakası yok sanki çünkü bende tek hamilelikte tiksindiğim şey tavuktu kızım olucak inşallah
SNurays MirsT her ikisinden de tiksinince ne oluyor acaba ben ne tavuk ne et yiyemiyorum görünce bile midem bulanıyor
MirsT SNurays aslında bende çok yiyemiyorum bulantılarım daha çok geçiyor seninkini bilmem ama benimki kız şimdi ve kızda çok bulantı olur normal diyorlar
SNurays Nesligul08 benim ne olacak acaba Allah hayırlı sağlıklı bir ev versin inşallah da merak ettim
Balbebem Tugcekmr hiç tiksinmedim ben, bebişim erkek. Hurafe onlar, birkaç kişide olmuş zamanında ortaya atıyorlar öyle diye 🤷♀️
Minis122 Tugcekmr ben 4 ay tavuktan tiksindim kokusunu gec gormeye mecalim yoktu oglum.oldu 😂😂 kizim var birde. Onda hic birseyden tiksinmedim
Masal-10 Tugcekmr İzin verseler hergün tavuk dürüm yerim o derece çok sevdim hamilelikte normal hayatta yemem fazla ama deli gibi tavuk dürüm ayran aşeriyorum cinsiyetimiz kız :)
Meryemtolga Tugcekmr 9 ay boyunca koca bi kumes yemisimdir galiba🤣 oğlum oldu. Bakalim bu seferkinde neler olacak
anapanda12 Tugcekmr ben tavuktan tiksindim kızım var kuzenimde tam tersi tavuk etine düşkün oldu o da kız doğurdu 😂