Tugcekmr Ben tavuktan tiksiniyorum yiyemiyorum bir kaç kişi bu şekilde bir eleştiri yaptı sizce doğru mu ?
merveliyyy Tugcekmr bende tiksiniyorum hiç tavuk yiyemiyoruz kokusuna bile dayanamıyorum eşim için patates koyup yanına fırına attım bikaç kez patatese çıkan tadından bile patates yiyemedim erkek bebiş ama alakası var mı bilmiyorum
Tugcekmr minnakkraker Bakalım yarın öğreneceğiz gösterirse benimkinide sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🥰
Tugcekmr Gamze_cnky Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah kaçıncı haftada gösterdi cinsiyetini ? ☺️
Tugcekmr merveliyyy Kaçıncı hafta öğrendiniz erkek olacağını ☺️ Sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🥰
Tugcekmr Pinklove Valla bende anlamadım öyle hurafeler çıkıyor ki inansam mı inanmasam mı bilemiyorum şaşıp kalıyorum 😂
esraEb Tugcekmr ben de tam tersini biliyorum. Tavuk et protein ağırlıklı isteyince erkek oluyor. Bende de öyle oldu
yenibirannis Tugcekmr bende hamileliğin basından berı tavuktan tiksindim ki çok asırı sever yerdim ama 7.5 aydır kendisini de kokusuna da tahammülüm yok midem bulanıyor erkek bebek bekliyorm 🙏💙
Tugcekmr Gamze_cnky bizde 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi yarın 13 hafta oldu tekrar gideceğim bakalım inşallah öğrenebiliriz ☺️ Artık alışveriş yapmak istiyorum 🥰
SNurays MirsT her ikisinden de tiksinince ne oluyor acaba ben ne tavuk ne et yiyemiyorum görünce bile midem bulanıyor
Mtubaaa Tugcekmr ilk gebelihimde tiksindim hiç yiyemedim oğlum oldu 2 ci gebeliğim bu gene yavaş yavaş tiksiniyorum bakalım bu sefer ne 😂