20 Temmuz da kontrolüm vardı 37 haftalık olmuştum bir gün öncesi agrılarım dan uyuyamamıştım ertesi gün de kendi doktorum seminere katılmış diğer doktora rica edip muayene oldum nts de de ağrılar çıkmaya başladı yatış yapıp takip edelim dedi Salı günü de alalım zaten erken doğum sayılmıyor artık dedi neyse gece yarısına kadar bağlandım doktor gece 12 den sonra bişey yemesin demiş hemşireye dedim doğurcam heral içimi bi heyecan korku endişe kapladı sabaha kadar uyuyamadım ne olcak diye sonra ertesi gün 21 Temmuz da sabah yine bağlandım yine ağrılar çıkıyo ve bebeğin de kalp atışlarını beğenmiyorum dedi beni hemen hazırladılar eşimi aradım eşyalarımı al gel beni hazırlıyorlar diye ilk önce önlüğümü giydim sonra sondayı taktılar devlet hastanesi olunca uyuşmadan önce takıyolar sonra beni götürdüler doğuma çok heyecanlıydım sonra iğneyi yaptılar uyuşukluk geliyo hiç bişey hissetmedim 15 yada 20 dakka oldu olmadı bebişimin sesini duydum sonra bi 20 dakka ya da benim dikiş işlemleri bitti oda aldılar gelince karnıma kum torbası koydular ve bastırma yaptılar bastırma. İşlemi bnce biraz can acıtıyor yapmak gerekli diye yaptılar sonra 6 saat sonra ayağa kaldırdılar evet biraz acıyor ama dayanılmayacak kadar bi acı değil kasmayın rahat olun ve karlıya bakmanın da çok faydası oluyor ilk kalkışım da destekle kalktım sonra hiç destek almadım hep yardım edelim mi dediler yok dedim alışmıyım nasıl olsa evde yalnız olucam kimse yok diye birde 2. Bebiş olunca evde bekleyen bi çocuk daha olunca çok şükür sürecim zor geçmedi buğün 6. Günüm normale döndüm yemek çamaşır bulaşık zaten yardım edecek kimsem de yok biz kavuştuk minik kelebeğimle mis gbi de kokuyor darısı bekleyenlere inşallah hiç bi ağrı acı kalıcı değil korkmayın saglıcakla kalın sormak istedileriniz de olursa elimden geldiğince cevaplarım herkese hayırlı doğumlar🙏❤️