Ben zaten instagramdan hayatta bi şey almazdım ama bu çocuğa bi şeyler yaptırma sürecinde istediğimi tam olarak ifade edebilirim ürünlerde düzenleme yapabiliriz diye tercih ettim ne yazık ki. Myybabyyss ve loviyan adlı instagram sayfalarından asla alışveriş yapmayın. Loviyandan istediğim tüm ayrıntıları söyledim tamam yaparız dediler. Öncelikle hemen haftaya veririz dedikleri kargo verilmedi. Defalarca ürünü bi örnek yapınca bana gönderin sürpriz yaşamak istemiyorum dediğim halde onlarda hazırlanmış kargolanmadan fotoğraf göndeririz dediği halde asla göndermediler. Defalarca da sordum yani. Neyse geçen cuma kargom geldi Bingo! Yanlış yapmışlar. Özellikle istediğim bi şey yanlış yapılmış. Şimdi de bir sürü para ödememişim gibi yalvarıyorum cumadan beri kendilerine ürünün doğrusunu gönderin diye. Cuma cumartesi verebilirsiniz kargolar açık dedim pazartesi verebiliriz dedi. Hala kargoya verilmedi bi teslimat numarası gelmedi. Dün güya kargoya verdik dediler ama inanmıyorum. Delirecem ya böyle terbiyesizlik olmaz. Asla bulaşmayın. Myybabyyss isimli sayfadan da kapı süsünü çok beğendim diye sipariş vermek istedim. Onlara da ulaşmak ne mümkün tamam yaparız diyo. Sipariş gereyim o zaman diyorum 2 gün cevap yok böyle böyle iletişime geçmeye çalışırken 1 haftamı yediler doğurmak üzereyken. En son sipariş verme aşamasında size güvenmiyorum sipariş bile alamadınız günlerdir kapora vereyim ürün bitince tamamını gönderirim dedim. Almıyoruz sizden sipariş dediler 😂 Allahtan orda akıllandım lanet olsun size dedim almadım onlardan. Sizde yazın kızlar o firmalara hiç bulaşmayalım yazık olmasın zamanımıza paramıza sinirimize.