SaniyeAkbulut Kızlar diş ağrısına en iyi çözüm nedir kanal tedavisi yaptığım diş 1 yıl sonra ağrımaya başladı ?
Gamze023 SaniyeAkbulut karanfil yağı aktarda satılıyor al pamukla çürük ve ya agrıyan bölgeye koy zararı yok ugusturuyo bi süre agrımıyo ama tabi geçiçı tedavı
Vldn SaniyeAkbulut kesinlikle ve şiddetle geçiçieğine garanti vererek karanfil yağı al derim nöbetçi eczanelerdede bulabilitsin
BalliVEannesi SaniyeAkbulut şimdi bir damla rakı damlat dicem ama herkes bana kızacak😰🙄maalesef alkol uyuşturmasına iyi geliyor çok şiddetliyse
deletedmom11 Bnmde aynı kanaL oLan yer şimdi hamileym diye keyfi istedikçe ağrıyo bazrn gece bazen gündüz 🙈🙈
gizemmm Karanfil bana çok iyi gelmişti valla baya rahatlatmıştı Hatta sahan sonra çaya da atmıştım demlerken
SaniyeAkbulut Kızlar gargara yaptım tuzlu suyla soğuk suyla karanfil çiğnedim hiç biri etki etmedi bende Parol aldım ama oda kesecek gibi değil karanfili ne kadar Aralık’la kullandınız arkadaşlar ?
SaniyeAkbulut BalliVEannesi 6 yıl önce filan benzin damlatmışlığım bile vardı alkol benzin kesinlikle iyi gelir ama doktorum önermedi sadece Parol kullanabilirsin dedi maalesef
BalliVEannesi SaniyeAkbulut o zaman kızların dediklerini dene bakalım benim de çok şiddetli geçtiği için kolonya basıp uyuyordum
Ceren35 SaniyeAkbulut ilik yarim cay bardagi suya 5-6 karanfil atin bekleyin biraz sonra tutun agzinizda dindirecektir