cennetinsusu Aggg Zeynep Kamil’de 2 kere normal doğum yaptım. Çok memnun kaldım. Herkes çok ilgili ve güler yüzlüydü. 🥰💗
Eminerd Aggg ben ilk doğumumu orda yaptım özelde doğum yapsam bu kadar güzel olabilirdi masajlar pilatesler falan şimdi 37. Haftamdan önce özele gidiyodum şimdi tekrar doğum için Zeynep kamile kontrole başladım miad bölümündeyim inşallah bu doğumumda güzel geçer
Aggg zeynozey memnun kaldınız mı benimde bebeğin kilosundan dolayı ve suyum fazla olduğu için sezeryan gibi görünüyor haftaya cuma 40 haftalık oluyorum
zeynozey Aggg ameliyat sürecinden ve sonraki süreçten memnun kaldım, hemşireler çok ilgili lohusa katında yani doğum sonrası odaya gelince anne diyerek ilgileniyorlar bizimle:) oda arkadaşında iyi birisi olursa müko geçer 😅😅
zeynozey Aggg benimde suyum fazla iri bebek 🤓 ama zaten ilkim sezeryan olduğu için bu arkadaşta mecburi sezeryan 🥹
Aggg zeynozey ay çok sevindim tedirgindim biraz devlet hastanesi olduğu için oda da iki kişi mi oluyor yatan
zeynozey Aggg aynen 2 kişilik odalar, 1 tanede bayan refakatçi oluyor yanında. 4 kişi 2 bebek yatıyorsunuz yani😅 büyük odaya denk gelirseniz iyi, ilkinde büyük odadaydım çok rahattı. Küçük odalar küçük cidden🥲
Aggg zeynozey teşekkür ederim bakalım haftaya çarşamba gideceğim kontrole o zamana netleşir. Siz kaçıncı haftada sezeryan oluyorsunuz
Aggg zeynozey ben 38+6 haftalığım şu an için normal göründüğü için gün verilmedi ama haftaya gittiğimde 4 kiloyu geçerse muhtemelen bana de sezeryan günü verilecek
hllglck cennetinsusu Doğuma erkek asistan veya doktorlar da giriyor mu acaba? Nasıl ilerliyor. Kaç kişi oluyor doğurtmak için?
Aysegul-26 zeynozey iyi günler bende haftaya gidicem 38+1 olucsm benimki de mecburi sezeryan gün verirler mi