_nr_ 6 haftalık gebelikte kahverengi akıntı olmuşsa duş alınmalı mı yoksa 1-2 gün sonra mı duş alınmalı ?
Pitircigin_annesi Bende de dün kahve rengi akinti geldi 6+5 teyim . Doktorumu aradım tuvalet harici kalkma dedi çok az az açık kahve şeklinde geliyor . Ayrıca ben hamileliğin 4. Haftasından beri Progestan kullanıyorum
_nr_ Pitircigin_annesi bende ilk gününden beri kullanıyorum arada iğnede oluyorum doktorum artarsa görüşelim dedi
Mahirissmoms Bende 7+4 Dusuk riskim var Hem kahverengi lekem geliyor hem de aşırı kasıkkk agrım var cok zor bi durum ya Rabbim kimseye yaşatmasın 😩
Pitircigin_annesi Mahirissmoms görmek için peçete koyuyorum sildikce gelmiyor ama iki üç saate bir peçete de bir damla gibi kahve leke görüyorum
Mahirissmoms Pitircigin_annesi ay insallah ya zor bi durum gerçekten kasıkkk agrımız varmı sizin Benm oda cok var yani pskilojimi etkiliyor ne olcak ne bitecek
Pitircigin_annesi _nr_ zaten kan pihtilasmam var kan sulandirici kullanıyorum . Nasıl olacak bilmiyorum strese girmek istemiyorum hayırlısı olsun artık 🥲