Yasdervse BirazbundanBirazondan1 sizlerede çok gecmıs olsun .sonuclarınız cıktımı yada ne kadarmsürede çıktı
Yigit_Yagiz_Moms Yasdervse ilkini 32 de doğurdum şu an 38 yaşındayım 2. Ye hamileyim. Yaşınız çok genç bence
BirazbundanBirazondan1 Yasdervse kan pıhtılaşma sorunu var. Çok yüksek değil ama gene de kan pıhtılaşma iğnesi oluyorum
Belginylmz Yasdervse İçin rahat olsun 37 yaşında çık yakın komşumiz War kürtaj oldu 38 inde anne oldu 16 yaşında kızı War birde
bihteren 30 yaş büyük bir yaş mıymış ki ya😅 30da evlendim 31de hamile kaldım yakında doğurucam ve insallah ben de büyürüm bu süreçte🐒
balevlatlarim3535 Yasdervse onlara kulak asmayin ilk bebeğim 27 yaşında Tüp bebekle oldu. Şimdi 33 yaşındayım ve kendiliğinden 24 haftalık hamileyim. Bu işler yasa bakmıyor.
2lokummannesiii Yasdervse benim arkadaşımın ablası kürtaj sonrası çok çabuk hamile kaldı. Hem yaşınız 40 gibi davranmayın lütfen.
Ayse0885 Yasdervse 37 yaşındayım çocugunda olmaz dendi hep kist vs. Vardı sonuç 35 haftadayım ☺️ Rabbim ol derse oluyor 🥰
Srp53 Yasdervse bende de aynı korku var ben de 30 yaşındayım kalbi durdu kürtaj oldum iki ay önce ben yaştan ziyade kürtaj sonrası hamile kalamama korkusu yaşıyorum 😒