myangelson Kivircikkuala offf şimdi bu sağlık ocağı da geç çıkar baya sonucu en sinir olduğum durum bizimki önceden enabiza dusmuyordu ertesi gün doktor onayliyordu öyle düşüyordu simdi gece düşüyor seninki de öyle olur eğer doktor onayı istemiyorsa sistem
Kivircikkuala Youngmotherr kan verdim kuzum @kalorisizpatates aşkım kan verdim 🥹🥹🥹 erken gebelik aldım ama 2-3 saat su içmeyip öyle yapcam 1 de falan 🥹🥹🥹🥹 sence var mı
kalorisizpatates Kivircikkuala pozitif ya da negatif hangisi olursa kabulün olsun pozitif olursa hepbirlikte sevineceğiz negatif olursa da üzülmek yok ama ben pozitif hissediyorum🩷
Kivircikkuala Youngmotherr yaaa inşallah inşallah kızlar Allahım sonunda bana da çift çizgi görmeyi nasip etti 🥹 bide kesinleşirse
Kivircikkuala kalorisizpatates İnşallah 🤍🤍🤍 Allahım hepinize dualar edicem Rabbim tez zamanda size de nasip eylesin inşallah eğer hamileysem hep dualarımda olacaksınız 🥹💞
kalorisizpatates Kivircikkuala inşallah canım benim Allah gönlümüze göre versin inşallah💚 benden dün kahverengi sümüksü akıntı geldi akşam birkaç gündür de test yapmıyorum günümü bekliyorum bakalım hayırlısı olsun🥰
kalorisizpatates Kivircikkuala negatif görünce tadım kaçıyor 2 tane yaptım daha önce de son iki testim var bugün de köye gidiyorum uzun yol çantama koydum pedleri hazırladım çıkmazsa orda giderim doktora😅
Blackkcat Kivircikkuala hadi hayırlı sonuç inşallah bekliyoruz bende adetten önce sipsilik çizgilerle öğrenmiştim hep
Blackkcat Hımm kan vermişsin okudum şimdi hayırlısı olsun canım,bende sağlık ocağında kan verdim gece 2 gibi e nabıza düştü,belki dr görür diye 5gibi gittim sonuç almaya ama düşmemişti sonuç gece 2-3 arası e nabızdan baktım