gokcesgoktas IMom24 Tek sağlıklı olsun da bebeklerimiz sağlıkla gelsinler de çekeceğiz bunları yapacak başka bişey yok 🥹
IMom24 gokcesgoktas Amin canım öyle tabi herşey onlar için rabbim sağlıkla.sağlıklı kucagimiza almayı nasip etsin❤
Meryemeliz27 32 haframdayım sıcaktan bi türlü uyuyamıyorum kıvranmaktan ne yapsam boş rabbim yardımcımız olsun gece olmasını gelmesini hiç istemiyorum bu sebepten
gokcesgoktas Meryemeliz27 Sen aynı bensin yemin ederim bak anneme diyorum gene gece oluyor ağlayacağım diyorum 🥹
gokcesgoktas IMom24 Ben bunu gördüm okudum da bir bilgim yok ben daha çok küçüğüm sana göre 🥹 24+3 olduk yeni teyzesi 🥰 bilgim olsaydi yardımcı olurdum
Ikiz_annesii gokcesgoktas al benden de o kadar. Sadece sıcak degil asla rahat edemiyorum dön dolaş doğrul falan kocam kac kere uyandi ise gitti simdi kiyamam
gokcesgoktas Ikiz_annesii Valla ben kocamla ayrı yatıyorum o uyanınca kızıyor da biraz uyuyamayinca deliriyor ben salonda yatiyorum 🤷🏼
Ikiz_annesii gokcesgoktas evet bi ara kızdı sonraki uyanislarimda da masaj yapti karnima bebekler de hareketlendi onu hissedince 🥰
Nurseanne Ayy bu gece nasıl gece Allah’ım. Kocam camı kapatmış, ayaklarımın altı ateş. İçerlerde salonda K.valide k.peder görümce var, Maşallah iyi de uyuyor hepsi. 😅 Su oldum resmen ya su.
gokcesgoktas Nurseanne Camı mı kapatmış bu sıcakta kız sen hamilesin ya nasıl kapatır cinayet sebebi ahahaha 🤣
Nurseanne gokcesgoktas şimdi uyusun da mışıl mışıl, ben akşam işten gelince halledeceğim merak etme ,,😈
YigitPoyrazMomm gokcesgoktas bende tetanoz aşısı vuruldum ondan yatamiyorum canım yanıyor dayanabilirsen dayan ali cabar😂😂 havalar aşırı sıcak hiç serin olmadı gece allahım sen bizi kurtar yarrabim yardım et bize
gokcesgoktas YigitPoyrazMomm Bende 3 gün önce vuruldum 1 gün çok şiddetli ağrıdi onda da parol aldım ertesi gün hafifledi oneririrm 🥰
YigitPoyrazMomm gokcesgoktas ilk vurdukları an yandı biraz sonra geçti aksama doğru ağrı girdi icerim canım tesekur ediyorum bu havalar insanı mahveder bide üstüne buna denk geldim😄