Blueberry0 Fatos43 bende hafif balık etliyim henüz kilo almadım aynıyım 59 da kaldım devam ediyor aynı😄 bende kıyafetlerime giremiyorum yayılmışım heralde 🤣🤣🤣 ama karnım yok
Hdeniz61 Blueberry0 iç karnın büyük o zaman. olmaması daha iyi değil mi hiç çatlağın olmaz.😊 ben çok çatlayacağım diye üzülüyorum keşke biraz iç karnım olsaydı
affa Blueberry0 şimdi durmuyor birde kız bebek..feci şekilde tekmesi.var.karnima bakdigimda bile görüyorum.ama bu aylar çok ağırlaşıyor insan
demir_damla12 Blueberry0 2. Bebekte daha çok çıkıyor diyorlar ben 9 haftalık hamileyim ama 2. Gebelik bu 1.de hiç yoktu bunda şimdiden belli
Blueberry0 demir_damla12 evet tatlım herkes öyle diyor demek ki doğru 9 hafta da belli olmuş maşallah 🧿 sağlıkla gelsin🩷
Blueberry0 affa ah evet bide havalar da çok sıcak😕Benim bişeyler hissetmeme çok var doktorum soruyor ama yok diyorum hissetmiyorum 😄Sağlıkla gelsin prenses 🩷
affa Blueberry0 ilk gebeliginse diyorlar gec hiss edersin.Ama bendede mesela ilk gebelik .ilkde zaten bir şey hiss etmiyorsun.bagirsak hərəkəti sanıyorsun😁