Adyokisimsiz Bugün 2. Gecem sezeryan oldum bebeğim büyük tuvaletini daha yapmadı ve sancı çekiyor emiyor sürekli çıkaramadığı için kusuyor ve ağlıyor nasıl yaptırabilirim hemşireler gazını cikaramiyorsunuz diyor ama çıkarıyoruz
Baharoloji Adyokisimsiz merhaba kusması varsa ve gaita çıkışı yoksa bağırsaklarına bakıldı mı tıkanıklık olabilir mutlaka çocuk doktoruna söyleyin ya da çocuk cerrahisi kontrol etmeli çok önemli
Sengul-9798 Adyokisimsiz canım 3 4 gün normal miş kakasini yapmamasini cisine dikkat et günde 5 sefer yapması gerek çocuk Dr öyle söyledi bende doğum yapalı 4 gün oldu
Yenibirannee Adyokisimsiz kusmasini bilemiyorum ama bagirsaklarina ellerinizle masaj yapin ve tuvalet seklinde tutun biraz belki iyi gelir
Rfrshr Eğer yapamamaya devam ederse yani hiç yapmazsa hemşirelerden ziyade bir çocuk doktoruna mutlaka danışın
Baharoloji Adyokisimsiz sarı kusması pek normal değil o yüzden benim oğlumda da vardı anlaşılana kadar çok uğraştık siz yine de olabilir mi diye sorun usg çekilebilir
Sengul-9798 Adyokisimsiz normal 2 günlük bebek için sen takip et günde 5 kere yapması yeterliymiş kakaya takılma dediğim gibi birde yüzüne dikkat et sarilik filan olmasın