Demir00 Arkadaşlar merhaba, paketlerde satılan bebek bakım örtüsü gerekli mi merak ediyorum. Bende silinebilir alt açma örtülerinden var. Bebek hazırlığı yapıyorum almalı mıyım? Cevaplar için teşekkürler
Nhlhmz11 Demir00 ben toplu olarak almıştım , gerekli oluyor , dışarı çıktığımızda hep ondan kullanıyorum . Bir yerde onu aciyorum . Kirlenince direk atıyorum .
Hulyab Demir00 bebeklik doneminde cok gerekli oluyor alt acma bezleri ben baya kullanmstm temiz oluyor en azndan yikamakla ugrasilmiyor biyere gidnce dahada lazm oluyor hemen ser al altini cik almanizi tavsiy ederm 😇
Demir00 __mom1 bebek bakım çantalarında hep görüyorum açıkçası benim bilmediğim bir artısı mı var diye düşündüm sizlerden fikir almak istedim. Kullan at şeklinde olanları ekonomik bulmadığım için silinebilir olanlardan aldım
Demir00 Nhlhmz11 ev için ıslak mendil ıvır zıvır koyulabilen setlerden ve desenli bir alt açma örtüsü aldım silinebilir şekilde. Dışarısı için de anne bebek çantamın kendine ait kirli torbası ve alt açması var. Gerekli mi emin olamadım ama sanırım tercihe bağlı 🐥
__mom1 Demir00 yani ben hastaneye veya bir yere gittiğimizde altına koyarım sonra çöpe atarım diye düşünerek aldım dediğin gibi anne bebek çantasından zaten kumaş olan çıkıyor. Ayrıca almadım
femme Demir00 kullan at olanlar cok iyi ben kirlenene kadar kullanıyorum ayrıca hastaneye oraya buraya gidince katla at cantaya çok kullanışlı