Elmali01 Ağrım sancım yok ama az önce wc ye gidip idrar yapınca pıhtı şeklinde kan geldi korktum yarın dokturu arıycam ama ne yapmalıyım sizce düşük değildir di mi :(
bebitomom Elmali01 yarın doktoru aramayı beklemem yerine hemen acile gitsen daha mantıklı en azından düşükse bile ilaçla durdura bilirler
Bebegim3444 Elmali01 doktorunu arama bence acile git. Kanama alanı olabilir. Fitil ve igne veririler. Benmde aynı şekilde ondan kaynaklı diyorum. Ve artık hep uzan dinlen.
Elmali01 Bebegim3444 progestan verdi çok şükür bebek iyiymiş sabah akşam al dedi kanamam durmazsa ağızdan al dedi
Bebegim3444 Elmali01 hii ben zaten fitil kullanıyordum igne de vurduruyorum sukur iki hafta sonunda kanama alanı bitmiş. Kanamam durdu artık.
Elmali01 Bebegim3444 gözün aydın canım benim de 15 gün sonra kontrolüm sürekli kullanıyorum progestan inşallah düzelir şu an iyiyim çok şükür
A12_S07 Elmali01 bende 10+4 haftalik hamielyim dün gece baya kanamam oldu kırmızı su gibi acilde progesteron verdi ağız yoluyla alıyorum hep uzanıyorum inşallah geçer çok tedirginim
Elmali01 A12_S07 sakın korkma bebiş için iyi bi şey öyle düşün bacaklarını yukarı kaldır bir parmak kadar içeri ittir
A12_S07 Elmali01 dün fitil şeklinde kullandım tansiyonumu düşürüp beni kötü yaptı kanama oldu anlamadım bende tekrar ağızdan aldım bana o şekilde daha iui geliyo