tugcezengin23 37 haftalık hamileyim ayaklarımda bacaklarımda aşırı ödem oluştu ve ne yaparsam geçmiyor gerçekten artık ağlama derecesine geldim ne yapmalıyım bilmiyorum
Aylinsevim tugcezengin23 son günler.normal cnm ama yinede biraz daha hafifletmen icin soliyorum çok ayakta kalma tuz çok kullanma kızartma türü çok yeme gece veya gündüz uzandığın da ayaklarını yüksek tut kesinlikle ara ara soguk suya sok faydasını illaki göreceksin bol bol su iç ama en önemli çok ayakta durmamak ve ayaklarını yüksek tutman
tugcezengin23 Aylinsevim bol su içiyorum kuzum tuzada dikkat ediyorum ama geçmiyor sanırım doğana kadar geçmeyecek yazdıklarına dikkat edicem 🌸
Canles tugcezengin23 ayrıca susam ve badem yağını karıştırıp ödem olan bölgeler masaj yaparsanız da iyi geliyormuş bilginiz olsun en azından rahatlatır sizi hamile ayak masajı olarak bakıp yaparsınız eşiniz de yardımcı olabilir ❤️
tugcezengin23 Canles çok teşekkür ederim ayak masajını hergün yapıyorum ama yağlarla denemedim aklımda kalsın buzlu suda iyi geliyormuş dün onu farkettim🌸
kasmir9494 Bende de durumlar aynı. Kalp damar cerrahı bir arkadaşım varis çorabı önerdi bugün ilk kez kullandım çok tecrübem olmadı ama fena değil gibi. Eğer düşünürseniz diz altı orta basınçlı bir model deneyebilirsiniz