Nurrrrrrr06 Hayırlı geceler hanımlar, hastane çantasına anne için neler koyulmalı, tecrübeli olanlar tecrübesini paylaşabilir mi bu konuda hiç fikrim yok 🤷♀️ alışveriş yapmak lazım ama neyden başlanır bilmiyorum . Henüz hiç bir şey alınmadı
ElmasAkca Nurrrrrrr06 bi normal gecelik bi pijama götürdüm. Hırka çorap havlu depend. Eğer çekim yaptıracaksanız makyaj malzemesi saç maşası ya da düzleştirici. Çıkarken giymek için eşofman ya da hamile pantolonu (hafif göbek olacağı için zorlanmazsınız). Üste rahat tişört. Göğüs pedi. Meme ucu kısaysa bebek alamazsa silikon meme ucu. Ben bunları götürdüm daha doğrusu ani ameliyata alındım bunlar aklımda kalanlar 🥰 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Okayss Nurrrrrrr06 Tecrübeli değilim ilk doğumum olacak ama çantama koyduklarım Pijama takımı İç çamaşırı Emzirme südyeni Ped Makyaj malzemesi Göğüs ucu kremi
Lavina Nurrrrrrr06 ben 2 pijama Depent Terlik Çorap Yazma İkişer adet iç çamaşırı Kirli torbası Havlu büyük rulo peçete 3 doğum olduğu içine benim ihtiyaçlar bunlar çekim falan yaptırmıyorum bunlar yeterli oluyor bana
Elifyarenn Benim de ilk doğumum olacak kendim için koyduklarım Depend bir paket Normal ped Üç adet lohusa külod 2 adet emzirme sütyeni ve 2 adet emzirme atleti 3 pijama takımı Bir hastaneden çıkarken giymelik rahat takım Gümüş göğüs kalkanı Lansinoh göğüs kremi Çorap Havlu Terlik Toka Göğüs pompası felan koydum