Benimde çok uzun uğraşlar sonucu oldu en sonunda tüp bebek yaptık 6 yıldır evliyiz ikimizde de problem yoktu ama olmuyordu bu yaşadıklarının aynısını yaşadım ve inan seni çok iyi anlıyorum kendimi işe yaramaz biri gibi hissediyordum en çokda hamile kalkamıyordum bile bi kadın olarak en çok bu üzüyor. Birinci tüp bebek yaptığımızda kalbi durdu Dr. Cem Çelik yaptı bahçeci de o olmadı sonra 2 yıl ara verdik tatile gittik kafamızı olabildiğince dağıtmaya çalıştık ve eşimin arkadaşının tüp bebek yaptığı ve çok memnun kaldığı bi klinik bulduk doktorum aret kamar dı ben doktor konusunda çok titiz bi insanım eşimde öyle ama o kadarmı güzel ilerler süreç o kadarmı güvenilir bir doktora bize ilk görüşmemizde o bebeği eve sokmadan burdan gitmiceksiniz demişti pes etmeyeceksiniz demişti 2 ay içerisinde verdi bize mucizeyi çok ilaç kullandım bazen ilaçları önüme dizip ağlıyordum içmek istemiyordum ama herşey onun için şimdi 26 haftalık iyi ki o fedakarlıkları yapmışız yaşım 30 sende anne olacaksın eninde sonunda olacaksın inan bana ben bu inancımı hiç yitirmedim sende yitirme içinde hep o umudu taşı olur mu