gunesdumanli Arkadaşlar 2 aydır klomen kullanıyorum geçen ay kiste çevirdi bu ayda olmadı. Doktorum yine klomen verecekti devlet karşıladığı için ben değişiklik istedim bu ay femera deneyeceğiz Pko hastasıyım daha önce bunları kullanıp sonuç alabilen oldu mu ?
edasontr gunesdumanli bende pko hastasıyım bu ay bende ilk defa klomen yada femera kullanıcaz heralde doktorum demedi ama bi adet olsamda gtsem neye baslatcak acaba
Fener1608 gunesdumanli Bende de pcos var benim de bu ay 2 denemem klomen le adetime 8 9 gün var bakalım geçen ay bende bir etki yapmadı çok az büyüdü yumurtam bu ay 2 yumurtalığımda da yumurtlama olmuş doktorum çok güzel dedi ama bakalım inşallah bu ay o güzel haberi alırım 2 aydır ben çatlatma iğnesi denemedim doktora sordum bu ay da olmazsa vericem iğneyi dedi sen kullandın mı ayrıca femera parası ne kadardır ki bende sigorta olmadığı halde klomeni 38 tl ye aldım
Feride32 Fener1608 gunesdumanli bende geçen ay kulandım femara bittikten bir gün sonra tekrar gitmem gerekiyor muş hastaneye doktır gel demeyi unutmuş gitmedim p yüzden tekrar hap verdi bu ay hem yasmin adet olduktan sonra femara başlayacağım sonra iğne bakalım olur inşallah tüm isteyenlere versin Rabbim
gunesdumanli edasontr Pko hastalarında klomen bir işe yaramıyor diyorlar o yüzden bu ay onu kullanmayı istemedim çok fazla yumurtam oluşuyor benim 6-7 tane ilk ay oluştu 9-10 tane ikinci ay Pko hastalarının yumurtalık rezervi çok oluyormuş ona rağmen döllenme olmadı 😕
edasontr gunesdumanli hımm ozaman bende mi femeraya baslatsam ki özele gidiyorum o klomen derse ben femera desem yaparmı acaba ?
gunesdumanli edasontr klomeni devlet karşılıyor ama femarayı karşılamışon bu yüzden doktorlar verme taraftarı olmuyorlar
gunesdumanli Fener1608 2 ay hem klomen hem çatlatma iğnesi kullandım canım benim çok fazla yumurtam oluyor ama döllenme olmadı sebebini bilmiyorum femarayı devlet karşılamıyor 480 Tl dedi eczane alacağım onu bakalım
Fener1608 gunesdumanli Hayırlısı olsun hakkında bakalım benim de olmazsa femara ya döner herhalde doktor ama gerek kalmaz inşallah ya bu ay yada bir daha ki ay olur inşallah Rabbim tez zamanda o güzel haberi almayı nasip etsin hepimize isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın 🤲
gunesdumanli Feride32 benimde geçen ay öyle oldu aşırı ağrım olmuştu kanamam çoktu bu ay femaraya başlayacağım bakalım