Evet arkadaşlar çok şükür aylarca hatta yıllarca beklediğim bu postu sizinle paylaşmak banada nasip oldu 🤲🥰 Gelelim hikayeme benim panik atağım ve düzensiz çarpıntılarım olduğu için ben normal doğumu asla cesaret edemedim yani o doğum anını düşündükçe bile ruhum daralıyordu her ne kadar zor olduğunu bilsemde sezeryan doğumda karar kıldık doktorumla birlikte 35+0 haftamda doğum sancılarım başladı ve 3 gün hastanede kaldım şükür iğne ve ilaçlarla sancılarımı durdurdu doktorlar ve taburcu oldum ama ara ara adet ağrıları gibi ağrılarım oluyordu şükür bebeğimin boyu kilosuda haftasına göre yerindeydi ve doktorumla 38+0 haftaya doğum tarihi aldık 24 Haziran pazartesi günü sabah 8.30 da hastanede olduk doktorum ultrasonla son muayenesini yaptı ve yatış işlemleri için yukarı odaya gönderdi orada nst bağlandı ve damar yollarım açıldı daha sonra ameliyat önlüğüm giydirildi ve yarım saat sonra sedyeyle almaya geldiler o kadar heycanlı bir süreçteki o ameliyathaneye nasıl indim hatırlamıyorum daha sonra anestezi doktorum geldi ve beni sedyeye oturtturdu sonra öne eğildim ve iğneyi yaptı inanın asla ama asla acıtmıyor sonra hemen ayaklarınıza ılık bir his iniyor zaten daha sonra sedyeye uzandım bütün ekip toplandı ve ben tamamen uyuştuktan sonra doktorum ameliyata başlamış ama bana baş ucumdaki hemşire daha başlamadığını söyledi onunla güzel güzel sohbet ederken sonra bir anda saat 10.30 hocam dedi ve o an bebeğimin ağlama sesini duydum inanın sadece 10 dakika içinde bebeğimi çıkardılar ve ben hala daha ameliyat başlayacak diye bekliyorum daha sonra o güzel sesi duydum ve bebeğimi hemen yanıma koydular daha sonra bebek doktoru aldı bebeğimi önce babasına göstermiş sonra yukarıya çıkarmış benim dikim işleride toplamda yarım saat sürdü ve ben 40 dakikada ameliyattan çıktım hiçbir acı ağrı hissedilmiyor sadece o çekiştirmeleri hissediyorsunuz o kadar ve benim o esnada mide bulantım bile olmadı sonra odama çıkardılar ve oğlum geldi yanıma anestezinin etkisi bir kaç saat sonra geçti ve hafif hafif ağrılarım başladı onun içinde ağrı kesici yaptılar ve 6 saat sonra ilk ayağa kalkışı yaptım oda öyle çok zorlamadı beni yavaş yavaş kalktım ve gece boyunca hep yürüdüm ameliyattan sonra bugün 3.günüm evet ağrılarım var ama onada katlanıyorum artık benim hikayem bu şekilde yani asla beni zorlayan bir ameliyat olmadı çok şükür darısı bekleyen herkesin başına inşallah 🤲