SibelSungur__ Kızlar doğuma daha 40 günümüz varken sabah suyum geldi ve minik kuşumu sezeryanla almak durumunda kaldık şimdi o küvözde ben ise taburcu oldum dualarınıza ihtiyacım var 🙏🏻
Berramm00 Çok geçmiş olsun canım ❤️ öncelikle geçici bir süreç olduğunu unutma , vardır rabbimizin bir bildiği 🙏bol bol dinlen ve ayaklnmana bak onun sana ihtiyacı var annesi ☺️sen ne kadar iyi olursan oda o kadar iyi olacaktır. Allah analı babalı büyütsün insallah… SibelSungur__
ayse_1960 SibelSungur__ benimde gece geldi 32+4 te kuvezde durumuna ne diyorlar solunum ve enfeksiyon sıkıntisi var
Honey_candy SibelSungur__ oy kuzum inşallah sağ salim bian önce kavuşursunuz küvözden çıkınca yazarsın buraya da kaç gün kaldığını filan 🥰
SibelSungur__ Berramm00 Allah razı olsun ilaç gibi geldi yorumun Rabbim ne muradın varsa versin inşallah 🥰🥰
EsraDabakzkal Hepsi geçecek emin olun, Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 34 HD hastanede yatıyorum her an benim minik kızım da gelebilir. Ama küvözü de girse çıksa hepsi bir süreç siz sağlam durun bebiş hisseder 🙏
SibelSungur__ EsraDabakzkal 30 dan sonra normal görüyolarmıs artık korkma benim oglusum ilk gün solunum cihazına bağlandı bugün çıktı çok şükür kendine sıkıntı stres yapma sakın olur mu 🙏🏻
Kmelike1408 SibelSungur__ herhangi bi sorun olmadi demi bende 34 haftaligim erken dogum riskim var ciger gelistirici yapildimi sizdede bana yaptilar yarin gidicem bakalim ne derse doktor sancilarimi serumla durdurdular ama. Agrilarim var yinede
SibelSungur__ ayse_1960 benimkide öyle ama korkma 30 haftadan sonra bişey olmuyor artık tıp çok gelişti
gozidk SibelSungur__ bardağın dolu tarafından bakalım düşünsene sen bu süreçte iyileşeceksin bebeğini daha rahat kucağına alacaksın daha rahat ilgileneceksin dimi daha iyi olacak bak böyle 😊güçleneceksin kimseye bırakmayacaksın bile bak gör sen çok güçlü bir annesin
SibelSungur__ gozidk aynı senin gibi düşündüm bende bebişim de bende birbirimize kavuştuğumuz zaman çok Sağlıklı bi şekilde bir araya geleceğiz Allah’ın izniyle inşallah 🩷🥰
Nurcihannan Sağlıkla kucagına al kuzum bnmde 33 haftayım suan cok zorlanıyorum artık sen atlatmıssın şükür ins en kısa sürede alırsın bebişi kucagına. Kilosuda iyimiş masallah
SibelSungur__ Nurcihannan aynen öyle teyzesi darısı seninkine inşallah rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🩷