Youngmotherr Kızçeler açılmayı en hızlı ne kolaylaştırır ya doktor bu hafta doğurursun dedi beklemeyelim normal doğum istiyorsun dedi açılmam 3 cmde kaldı sancılarım var ama hastaneye gidesim yok gidince sancım çıkıyor ama müdahale yapılmıyor
Mom0888 Youngmotherr benmde 2 cm di bol bol yürü squat yap duş al aksak gebe yürüyüşü var onu yap istersen 36 haftada 2 cm açılma vardı 39+4 de doğurdum 🤣 tabi doğsun artık diye kırk takla attım evde zumba yaptım squat yürüyüş duş aklıma ne gelirse kilosu önden gidiyordu 4100 gram normal doğdu darısı başına inşallah öğlen girdim 1 de 6 da doğdu
Mom0888 Youngmotherr yorma kendini fazlada dinlene dinlene yürü canım daha vaktin varmış hem benm 39+4 de sabah sancım başladı adet ağrısı gibi 15 dk bir şeklinde öğlene biraz dah arttı ama öyle çok değildi hastaneye gittiğimde 4 cm açılma var yatış dedi öğlen 4 bucuk gibi suyumu açtılar ondan sonra doğum hızlandı duş vs aldım odada annem vardı belime masaj yaptı çok rahatlatıyor tavsiye ederim 6 da alın artık beni dedim 5 dakika içinde doğdu ☺️ Takip et kendini yormadan ama