Mutluemos Masalada asıl lohusa kadını korkutmak günah bende dusumu aldım uzandım ne olmuş hem kaynanan bilmiyor mu lohusa kadının temiz olması daha iyi ağrısı sızısı gider ala ala ya üzülme ayetel kürsi oku uyu hiç takma bosver
Masalada Mutluemos teşekkür ediyorum canım zaten hiç düşünmüyorlar desem uzulmezmi hiç zaten herseyi kafama takıyorum lohusalıyken dua edilebilir dimi
Mutluemos Masalada kardeşim dua hep edilir sen bosver seni düşünmeyi düşünme iyi düşün iyi olsun en son bebis hastaydı nasıl oldu iyi insaAllah?
ArvenMom Masalada hamilelikte sudan çıkmayan ben doğuran ama birşey olmayan ben asla çenesi durmayan uyduran kaynanalara sinir olan yine ben inanma bacım ya herkes bi yerinden uyduruyo valla kara cahil bunlar
Deletedmom0071 Masalada hepsi Şaman adeti. İslamda olmayan şeyler. Peygamberimiz batılı terketmeyi emretmiştir. Kaynananız Müslüman ise bunu söyleyebilirsiniz. Korkmaya gerek yok.
Masalada Mutluemos Allah’a şukurler olsun 2 gündür taburcu olduk Allah razı olsun sorduğunuz İçin🙏🏻🤲🏻
Mutluemos Masalada ay çok sevindim Allaha binlerce kez şükürler olsun hadi gözünüz aydın olsun kardeşim Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin inşaAllah ❣️
Emine_46 Masalada Allahın herhangi bir günü kara çarşamba olur mu hiç Allah aşkına bıraksın o kayınvalideniz bu batıl inançları günaha giriyor hazır birde.