Drnrabn Hayırlı akşamlar güzel anneler🌼aranızda geç döllenme yaşayan varmı birde buraya fotoğraf atmak istedim ama ultrason fotoğrafi nerden olacak bilemedm
Comeasli Drnrabn ben geç dollenme ile hamiel kaldım sata göre 6 haftalik olması gerekirken 5 haftalikti ama ilerleyen zamanlarda haftayı yakaladi çok şükür
Dynbfofrt Drnrabn o kadar çok duyuyorum ki benim başıma gelmez dediğim benimde başıma geldi 😀 bebek yok alalm dedi aldırmadm bir hafta sonra oluştu ve kalbi attı 7+4te gördüm. Ama 6+3 çıktı usg de
Delidolu Drnrabn bende geç döllenme ile hamileyim 7 haftayken 6 hafta gozukuyo bakalım daha yeni kese gozuktu
Drnrabn Comeasli aa gerçekten mi kan testim 126 çıkmış devlete gittim keseyi gördüm ama içi boş dedi sonra özele gittim kese yok dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi
Comeasli Drnrabn 4 şubatta adet olmam gerekirken ben 2 şubatta hamile kalmışım 31 aralik sat ama 19 ocak diye söyledi doktor benimde öyle 186 ckt8 ilk 1 hafta sonr gittik 4+6 dedi yani ilerleyen zamanlarda haftayı yakalıyor sağlıcakla inşallah duyarsınız kalp atışını
Drnrabn Bende hiçbir belirti yok biraz bilerek özele gittim açıklamalı anlatsın diye onunda devletten farkı yokmuş hicbirsey öğrenmeden geri geldim
Drnrabn Comeasli canım bende hiç bilmiyorum kaç haftalık hamileyim nasıl ilerliyor gebelik belirtisi oldumu sende
Delidolu Drnrabn 5 haftalık ya oluştu belirtiler gittiğimde kese yok dediler sonra 1 hafta sonra gittiğimde keseyi gördüler daha kalp atışını duymadim
Comeasli Drnrabn sadece kaşık ağrım çok oldu benim deprem aniydi bide o korkudan sadece kasiklarimin ağrıdığını hissettim
Drnrabn 18 temmuzda hamile olduğumu öğrendim testle silik çıktı Dr gittim kan 126 değeri 25 inde Dr gittim işte kese yok dedi vajinal hemde ultrasondan muayene etti yok dedi rahim duvarı kalınlığı iyi dedi boş gebelik değil ama dedi
Dynbfofrt Drnrabn şu an keseyi bile göremez ki. 20si 300olsa 22si 600 24ü 1200 tahminen yani o değerlerde çok zor görünüyor kese hele ki bebek 10günden aşağı görünmez
Drnrabn Dynbfofrt anladım canım hiç o hesapları anlayamıyorum 2 hafta sonra gel dedi işte dün o zamana kadar görünür inşallah