Gulcannnnnnnn Merhaba kızlar izmirde olup ikiz bekleyenler var mı biz 16 haftalık olduk süreci birlikte geçiririz belki :) ben bucadayım 🍀
Esra1tek1cift Gulcannnnnnnn selam :) benimde cift yumurta ikizleri bucadayım hasanaga parkına yakin oturuyorum 19.haftadayım bende 🥰
Gulcannnnnnnn gamzecgr aa çok yakınmış günlerimiz benim de çift yumurta :) Buca kopta sınav koleji ve bilsev koleji var orada :) siz ne tarafındasınız
Gulcannnnnnnn Esra1tek1cift maşallah Allah bağışlasın yakınmış sizinle de haftalarımız evlerimiz de baya yakın bi gün ortak bir yer belirlesek güzel olmaz mı :) bu arada benim ilk gebeliğim sizin kaçıncı
gamzecgr Gulcannnnnnnn çok güzel olurdu da bana kalkmak yasak ya 🥹 biraz fazla hareketlensem kanamam oluyor diye yatıyorum sürekli bi iğneye gidiyorum
Esra1tek1cift Gulcannnnnnnn 8 yaşında oğlum var 31 yaşındayım🤭 bebekler doğunca nasip olursa eğer anne bebek buluşmaları yapabiliriz hep birlikte 😊
Gulcannnnnnnn gamzecgr çok geçmiş olsun canm dikkat et o zaman , benm daha ufak oldukları için pek bir zorlukları olmuyor henüz ,bakarsın doğunca buluştururuz minikleri 😅
Gulcannnnnnnn Esra1tek1cift Allah bağışlasın :) evet çok güzel olur ya sizin de doğum yaklaşmış baya zor geçiyordur bu sıcak günler