mrv2505 Merhaba güzel anneler anne adayları 😇 12 haftalık bir düşüğüm oldu 2022 Şubat ayidna. Geçen hafta evde test yaptım çift cizgiydi doktora gittim önce 5 haftalık dedi sonra ultrasonda baktı 5 haftalık değil ufak dedi sizde bı sorun var midir
Kediannesi1 mrv2505 sorun olsa söyler doktor sorun var der şimdilik bekleyin son adet tarihinizi uygulamaya girin 2 hafta sonra bakin bakalım ne olacak büyük ihtimalle yeni kese oluşmuştur büyüyecektir içinizi rahat tutun pozitif olun
Blackkcat mrv2505 belki geç döllenme fakan olmuştur canım,hayırlı olsun öncelikle sürekli ileri geri ultrasona göre değişir bunlar çok takılmayın bende yeni hamileyim aynı gibiyiz 5+2yim henüz gitmedim dr,sat tarihim 20haziran
RM0 Ben ağustos un 10 unda gidcm daha gitmedim doktora sağlık ocağına gidip test verdim oradaki doktorla konuştum Şuan yeni biraz bekle kalp atışı 35 günden sonra duyuluyor dediği için 2 hafta daha bekleyip öyle gideyim dedim
RM0 mrv2505 inşallah canım birbirimize bol bol dua edelim hayırlısı ile sağ Salim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
mrv2505 Blackkcat galiba geç döllenme canım işte geçen hafta perşembe evde test yaptım sonra kan testinde beta 472 çıktı. Dün gittim bı şey söylemedi kese var vesaire diye