yenibirannis Kızlar bu nasıl bi sıcaklık sanki yüzüme yüzüme alev vuruyor ateş nefes alamıyorum bi ben mi böyleyim ya izmirdeyim sadece izmir’de mi böyle yoksa her şehirde mi ya bugün için uyarı verilmişti zaten ama bu kadarı değişik basık bi hava var ya🤯
Denizinci yenibirannis İstanbul çekmeköy’ den bildiriyorum 😅😂 klimanın altından kalkmadım gündüz. Akşam 7 de kızımı parka indirdim. Sanki beynim eridi🥴 allahtan yarın serinleyecekmiş
1prensesannesi_ yenibirannis Afyon’da çok sıcak nefes alamıyorum bnde biraz serinlese güzel olcaka son aylara girdim daha fenayım 🥴🥴🥵🥵🥵
yenibirannis Denizinci ay lütfen serinlesin nolur ya klimasız nefes alamıyorum resmen ay geçirdiğim en kötü gündü😶
Asli59 Tekirdagdaym 3 yaşında oğlum var çocuk oynamak istiyor ama ben hiç bisey yapamıyorum midem barsaklarim berbat Bi ağlama krizi tuttu az önce çocuk da anne ağlıyor diyor çok kötüyüm sıcaktan
yenibirannis Asli59 kıyamm ya bende aksamüstüye kadar klima açtım kapattım akşam 7 8 oldu sanki daha kötü oldu hava hemen klimayı actm
ladyax yenibirannis aydında böyle bayılcam artık klima aldık önümüzde z150 kişi varmış hala takılmadı