Selam arkadaşlar ben 33+3 deyim ikinci gebeliğim çok rahat gebelik geçirmem lazım normalde ama ilk çocuğumda çok cahildim hicbirsey bilmezdim yani kötü şeyler hiç aklıma gelmezdi hamileyim doğuracam diye bilirdim hiçbir kötü senaryo aklıma gelmedi neyse oğlum büyüdu çok şükür ikinci çocuğu istedim olmadı aylarca ama çok istedim gerçekten tam umudu kesince oldu zor oldu diyemi bilmiyorum ama çok evhamliyim bunda sürekli ya bişey olursa ya onu kaybedersem diye düşünmekten kafayı yicem en ufak bişeyde tedirgin oluyorum günler bana 24 saat değilde 50 saat sanki geçmiyor bu aralar hareekti azaldı sabahtan belli oturup ağladım resmen kesin bişey oldu diye böyle düşünmek istemiyorum kötüyü çağırmak istemiyorum ama inanın ki elimde değil nasıl olacak bilmiyorum eminim benim gibi olanlar vardır onlar beni anlar bu düşüncelerden nasıl kurtuldunuz ne. Yaptınız banada fikir verin nolur Allah’ım dünya malında gözüm yok evlatlarım iyi olsun sağlıkla ikinci bebeğime kavusayim onları sağlıkla buyuteyim bana yeter diye dua ediyorum herzaman rabbim benim gibi olanlarin yardımcısı olsun benimde inşallah 🤲🤲🤲