dolunayes GMZ355 saglikla gelsin canim oranda resimde erkek daha ne yapalim :) Ya hepsini cignedi ya da degisir bu cinsiyet :) Kacinci haftada ogrendin
Saygi_can dolunayes Heyecan ile bana yapmış olduğunuz yorumun da doğru tutmasını bekliyorum 💙 sağlık ile 🤲🤩
Kbr45 Kbr45 dolunayes Bana da bakar mısın fotoğrafı yukarda paylaştım Doğum tarihim :14.05.1998 Eşimin:27.09.1997 Beta hcg ilk öğrendiğimde :3893
TugbaKync dolunayes ay bir de benim oranlara bakar mısınız? 17. Haftaya giriyorum ama göstermiyor cinsiyetini. Çatlıycam meraktan 😅 Eşim: 28.02.1994 Ben: 03.02.1996 SAT : 24 Nisan İlk Beta değeri : 461.0
Saygi_can dolunayes merhaba bugün özelde doktoruma gittim sizin tahmininiz Erkekti ama tutmadı Bir kızımız olacak 😍
dolunayes TugbaKync oranlarina daha oncede bakmisim ama ikizmis Biri kiz biri erkekdi muhtemel Bebek resimde erkek canim Ama saklamazdi bu kadar ya
TugbaKync dolunayes Göstermiyor. 🤦🏻♀️ Birinde asla bacaklarını açmadı Kaldırmadı, birinde sırtı dönüktü dönmedi, birinde de bacak arasına kordon dolamıştı. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Pazartesi randevum var yine göstermezse artık detaylı Ultrasona kadar gitmicem. 😅
Elifncr . 11 haftalık bizede bakabilir misiniz?