Kızlar grupta bilen bilir beni günlerce normal doğum yapmak için ne kadar şey deneyip araştırdığımı doktorum 25 temmuza son olarak gün vermişti artık 40 haftam doluyordu ve benim kızım kanala daha 4 parmak yukardaydi ama inatçı ben tutturdum normal doguracam her kadının fıtratında vardır diye 24 temmuzda son kontrol için doktora gittim bir değişiklik yoktu istersem direk sezeryana alabilirim dedi ama ben önce suni sancı da direttim hemen yatisim yapıldı ve saat 10 da suni sancı verdiler tabi hiç açıklık yoktu bende akşam 4 e kadar 1 kere bile oturmadan çömelme kalkma yürüyüş plates ördek yürüyüşü yaptım kolumda suni sancı ile ama sadece açıklık 3 cm olmuştu alttan muayene olup sürekli uyarilmak istiyordum ama doktorum beklemenin boşuna olduğunu ve sezeryan için eşimle konusmami söyledi tabi ben salya sümük ağladım istemiyorum diye ama kızım için mecburen kabul ettim hemen suni sancı çıkarıldı sedye geldi hazırlandım ve ameliyathaneye indim tabi titriyorum korkudan suni sancı bile damar yolu kadar acitmamisti beni spinal iğnesini de hissetmedim Allah razı olsun çok iyi ilgilenip davrandılar ben ameliyatın başlamasını beklerken doktorum bak kızın dedi ve ben gerisini hatırlamıyorum kalp atışlarım gidince nabzım düşmüş ve beni tam bayiltmislar uyandığımda kızımı sordum babasına götürmüşlerdi ardından beni de çıkardılar tabi ben daha birşeyin farkında değilim takii uyuşturmanin etkisi azaldı ben feryat figan hem suni sancı etkisi hem narkoz dayanamadım ağlamaktan mahfoldum hemşireler bana narkozlu ağrı kesici vurdular yürüme zamanı ben kendim yürüdüm çok kolaydı benim için ama gazimi çıkartamadim ve bu seferde onun sancısı başladı şuan evdeyim kızım sarılık oldu ama inşallah yenecez tamamen kusura bakmayın uzun oldu sormak istediğiniz ne varsa elimden geldiğince cevap veririm