Melekilgn Asistan-mom benim tezgahım gri duman rengi gibi beyaz esyam da gri dolaplar beyaz griye asigim sular aşırı kireçli ama bulasiktan sonra direk güzelce kurutuyorum hiç leke kalmıyo beyaz renk zamanla sarariyo sanki
Asistan-mom Melekilgn eltimin tezgahı gri onda hiç memnun değil ne yaparsan yap ama gri yapma diyor O yüzden de ikilemde kaldım teşekkürler yorumunuz için
Asistan-mom Zeyneb_mihrap76 hmm anladım evet kaliteye de bağlı sonuçta teşekkür ederm yorumunuz için 🥰
Asistan-mom sena1910 haklısınız aynen kireçli Teşekkürler yorumunuz için 🥰 beyaz temiz gosterir diye dusunuyorm
Asistan-mom Pnr_KMRC1 aynı şeyi dusunuyorm siyah herşeyi gosterir ve görünen şeyden nefret ederm sil temizle falan insan bı yerde bıkar Haklısınız
Asistan-mom Edebiyacianne güle güle kullansın ablaniz Beyaz daha kullanışlı gibi Çoğu kişi öyle demiş ferah gösterir temiz gosterir bence
Asistan-mom pandasever evet aynen haklisiniz ben de titiz biriyim dikkat ederim her zaman tezgahım düzenlidir bulaşık biriktirmem sürekli lavaboya Domestos dökerim dikkat ederim Bence de beyaz daha kullanışlı gibi hiç değilse aydınlık ferah bı görüntü verir
pandasever Asistan-mom zaten böyleymissinis kesinlikle beyaz tercih edin derim. Güle güle kullanın şimdiden
NewbieMommy Asistan-mom bende yaptırırken siyah yaptırdım çok severek kullanıyorum ama eğer uğraşmak seni sinir etmeyecekse çünkü özellikle sularınız kireçliyse çok leke kalıyor belli ediyor. Cif kireç sökücü sıkıp temizleyince birşey kalmıyor tabi.
Aecer Asistan-mom siyah kullanıyorum evet şık ama daha silerken tekrar tozlanıyor gerçekten cinnetlik asla temiz durmuyor hep bi toz görünümü ve evet kireç lekesi oluyor evye kenarları maalesef. Şimdiki aklım olsa ısrarla siyah istemezdim beyaz seçerdim
Beyzanrrr Asistan-mom bnmki siyah okdr kötü ki bende beyaz yaptırmak istiyorum hem evi geniş gösteriyor beyaz hemde ışıl ışıl gosteriyor kesinlikle beyaz yaptır