Nazlikrks edaarslan almazlar canim sanmıyorum gecen haftalarda bende yattım ciğer geliştirici yapıldı ve sancı durması için ilaç verildi şuan iyiyim ve hastaneden çıktım olabildiğince bebeği anne karnında tutmaya çalışıyolar
burcuali38 edaarslan merhaba 👋 geçen hafta 32+4 de ve 33+2 bizde yattık hastanede. Sancılardan dolayı. Ciğer geliştirici iğne yapıldı ve serumlarla sancım durdurulmaya çalışıldı. Çok şükür şimdi daha iyiyim saat 12 itibariyle 34 haftalık olduk 😍 5 yaşında bi kızım var onunla olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum iş yapmamaya çalışıyorum. Sizde korkmayın serumlarla falan durur inşallah sancınız çabucak çıkarsınız eve 🥰
Youngmotherr edaarslan 33+5 de aşırı sancılardan yattım iki doz ciğer geliştirici yapıldı sancıları durdurmaya çalıştılar benim bebeğim o sıra 2 kgydi açılmam 2 cmdi çok acele ediyor çıkmak için diyordu doktor şimdi 37+2 olduk Allaha şükür şimdi de sancısını çekiyorum gelesi kalmadı hevesini kaçırdılar 😂😂 içinizi ferah tutun ciğer geliştirici ile durduruyorlar
edaarslan Nazlikrks bebeğin başı kanala yakın baskı yapıyor dedi doktor canımı acıtıyor tekmeleri artık 😏
ChemistrySK Cok gecmis olsun, acilma varsa eger ona gore doguma alirlar yoksa bence haftaniz henuz erken olduğu için agrilari dindirmek icin bişeylwe yaoarlar bence, benim bildiğim aciklik yoksa sanciyi dusurmeye çalışıyorlar
edaarslan ChemistrySK teşekkür ederim acilmam yok ama başı kanala yakın baskı yapıyor dedi doktor korkuyorum biraz açıkçası
Nazlikrks edaarslan benimde öyle inanki bebek çok aşağıda ondan dediler sürekli belim ağrıyor bebek bi yerde toplanıyor
1melekannesi3858 edaarslan kilosu felan iyiyse korkma benin arkadaşım seni ile ayni haftda sadece bi gün fazla doğum yaptı bebeği kuveze bile girmedi haftası ile uyumluysa
1melekannesi3858 edaarslan gayet iyi yani bence bisey olmaz ya birazda icerde tutarlar onu 300 400 gram dogar 2 300 2 400 doğar Rabbım sağlıklı sıhhatli kucağına almamızı nasip etsin inşallah
edaarslan burcuali38 içim rahatladı inanın ki. Aceleci yaramazlar bize çektiriyor 😅 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍🤲🏼🤲🏼
edaarslan Youngmotherr bende görür müyüm acaba 37 haftaları hayırlısıyla😂😂 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏼❤️
Youngmotherr edaarslan inşallah görürsün canım kafaya takma bebekler ne zaman gelmek isterse o zaman geliyorlar