Aksa_korkmaz 38 haftamızdayız 2 gün önce kahve rengi bi leke oldu biraz yapış yapış avuç içi kadar ama daha önce de 2-3 kez geldi. Kuzenim yeni doğum yaptı. Nişanın gelmiş dedi. Nişan kanlı olmuyor mu dedim ama son düşen parça kanlı olur dedi. Sebebi de suyun hemen boşalmaması için bi kaç kez öyle lekelenme olurmuş. Bilgisi olan bu arada kuzenimin 2 çocuğu tecrübeli, ben tabi nişan olduğuna inanmadım doktoruma da sormadım. Şuan da ishal oldum. Bana dedi ki doğumun olur 1 haftaya diye çok açık yazdım afedersiniz ama bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Ben sancı hissetmiyorum sadece kasılma var bebeğim de ilk hamilelik işte böyle anlamadım ben şimdi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Hatunnn Aksa_korkmaz canim kontrolun ne zaman haftada bi kontrolun yok mu doktorun baksin bi bi kac kez nişan gelmesini ilk defa duyuyorum ben
Anne3434_ Aksa_korkmaz kasılmaların sancısız da olsa düzenliyse eğer dakika filan tut baktın aralıklı olarak düzenli geliyor doktoruna haber ver hemen
Aksa_korkmaz Hatunnn dündü kontrolüm bir daha haftaya var. Ben pek inanamadığım için söyleme gereği duymadım. Yok nişan bi kaç kez gelir demedi zaten lekelenme olur son olarak kanla karışık gelir herkes ona nişan diyor dedi ama öncesinde olan yapışkan kahver rengi lekede nişandır aslında dedi. Ebe bi arkadaşıma anlattım oda nişana benziyor anlattığın dedi ve benim kafam iyice karıştı
Hatunnn Aksa_korkmaz yok o evet nişan bncede ama lekelenme normal mi onu bbilemedim dogum basladigi zaman oluyor normalde ama boyle oncesinde de olur mu bilemiyorum bi doktoruna haber ver bence cunku bana doktorum kan filan olursa haber veriyosun bana demisti
Alvida @Aksa_korkmaz Canım aynısı bana oldu ve benimde 1-2 gün ara ara geldi.Doktorum nişanın geliyor yavaştan dedi.Bugün 39 olduk sancıda kasılmada ara ara oluyor.Kahverengi sümüksü akıntım geçti ama🤷🏼♀️
Aksa_korkmaz Alvida evet bende çok afedersin peçeteyi atarken elim değince anladım sümüksü olduğunu yoksa öyle geldi bi kaç kez ama ben normal sanıyordum üstünde durmadım
Aksa_korkmaz Mlsymc reinamm doğuracağım belki haberim yok 😂 ya tecrübesizlik ne kadar çaresizce bir şey 🤷🏼♀️ Bu günde ishal olunca iyiden iyiye şüphelendim. En iyisi yarın doktorumu aramak
Mlsymc Bendede sümük şeklinde kahverengi leke geldi iki kere peçete ile silincede hafif hafif peceteye geliyordu doktorum çatı muayenesinden sonra normal doğumun yakındır artarsa gel dedi :)
Alvida @Aksa_korkmaz Ben o kahverengiyi görünce hemen mesaj attım doktora normalde beyazdı çünkü bi anda kahverengi geldi.Ama şimdi ne gelen vaar ne gideen🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Aksa_korkmaz Alvida 1 hafta var aramızda inşaAllah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım kuzularımızı canım bir avazda kolay doğum nasip etsin Rabbim ☺️ Bir de bak doğuma 2-3 gün kala ishal olurmuş bağırsaklar kendini temizlermiş aklında bulunsun
Aksa_korkmaz reinamm bir haftadır var ama istifra etmiyorum sadece gün aşırı bulantı var. Eskisi gibi yemekte yiyemiyorum normalde günde çok afedersin 1 ekmek yerdim 🙈😳 şuan çeyrek çok çok yersem yarım yiyorum işte ama hep bi bulantı hali var.
reinamm Aksa_korkmaz kanlı olması şart değil. :) pembe kahvereengi hatta beyaz bile olabilşr. tarif ettiğin şey nişana benziyor
Aksa_korkmaz reinamm tecrübesiz olunca insan anlamıyor hiç bir şey işte ben sancı felan bekliyorum yada hoşurt diye su gelecek de öyle başlayacak doğum diye okuduğumdan duyduğumdan diğer belirtileri anlamadım hiç