Mucizem80 Ebraz ben almadim canim dogum yaptim 2 gun önce sezeryan hastaneden cikana kadar ordan kullandik eve geldigimde de gerek kalmadi xaten fazla olmamaya başladı gece pedine basladim onu kullaniyorum
yasolinko Ebraz ben aldım iyikide almısım hastanenin verdiği depend değil hasta alt bezi. buda taşırma yapabiliyor depend kullan at kilot oldugy için kıyafetlerime zarar gelmedi hepsi beyaz oldugu halde
poyrazin_annesi28 Ebraz Sezeryan oldum. Ayağa kaldırana kadar zaten hasta bezi koydular altıma. Kalkınca da 5 tane lohusa pedi kullandım sonra normal pede geçtim
Ebraz Mucizem80 annemde öyle dedi ama arkadaşım al evdede kullandım baya rahat oluyor dedi kimisi gerek duyuyor kimisi duymuyor çok kararsızım
Mucizem80 Ebraz benim ikinci sezeryanim canim ilkinde almistim ama kullanim olarak hasta bezini daha rahat buldum acikcasi ben sezeryan dikis yeri sebebiyle kullanmadim hastaneden kullandim eve gelince yine ayni ped e devam etmistim bu sefer direk oyle yaptim lazim olursa eczanelerde külot hasta bezleri hep var zaten alirsin yinede sen bilirsin
Cekilmezbirkiz Ebraz genel de veriyorlar ama eve gelince de ihtiyaç olacak büyük geniş bir ped de olur kotex in en büyük boyu ilk hafta yoğun kanama olabiliyor. Gerisi normal ped yeterli.
masall123 Ebraz bende sezeryan olucam alıp koydum çantaya alıp almama konusunda çok kararsızım. Eltim al çok rahat oluyor ben kullandım baya memnun kaldım demişti
arirangg Ebraz Ben sezaryen doğum yaptım. Kanamam çok çok az oldu. Hiç ihtiyacım olmadı. Normal ped kullandım.
Minmini Ebraz ben hasta bezi kullandım depend külot gibi sanırım almayı düşünüyordum iyi ki almamışım aska giyemezmişim. Hastaneden de verdiler ben eve gelince de kullandım birkaç tane.
ChemistrySK Ben almistim kizimda, cokda iyi oluyor ahstanenin verdigi bebek bwzi gibi yandan cırtli oldugu icin pek rahat olmuyor ama depwnd kulot seklinde oldugundan giyimide kullanimida çok rahat
elifaycan20 Ebraz bende sezaryen oldum almıştım 1 paket çok işime yaradı evde de ilk günler rahattım çok
elifcinar27 Ebraz İyikide almışım suyum gelmişti benim o zaman bi taktım hastaneye giderken doğumdan sonra hep taktım aşırı rahat ve bence petten daha rahat çok güzel
DnzTnr Ebraz normal doğum yaptım devlette hep hastaneden verdiler zaten bir gün yattık benim var dedim ama ebe sen evde kullanırsın burda bunları kullan dedi bende eve gelince bı iki gün taktım sonra gazlı bezle pamuğa geçtik 8 taneli olandan almıştım hepsi bitti sonra yenisini almadım
Lafayette Ebraz hastane verir vermez belli olmaz ayrıca evde de belki lazım olur, herkesin kanama miktarı yoğunluğu farklıdır,alın bir paket dursun,elinizin altında hazır.