Leydi9 Haftadayım kaydığını falan hissediyorum ama belli haftadan sonra ayakları da dıştan belli oluyormuş 🥰
Eksijelibon Leydi9 35 hafta olucam öyle bir şey yaşamadım. Göbek şekil değiştiriyor içerde dolanıp duruyor ama el ayak görmedim
Ebraz Leydi9 evet herkeste olmuyor bencw çok zayıf yağ dokusu olmayan baya fit kişilerde oluyor kaslı sportif annelerde 😂
Melal Leydi9 bildiğin bir ayak şeklinde değil ama ayak olduğu çok belli tekmeleri 34 ten sonra gördüm ben
turkuaz_ Ebraz derisi ince olanlarda da görünüypr ben mesela 50 kşlo ile hamşle kaldım şuan 65 im aslında hamileliğe göre zayıf sayılırım ama derim kalın o yüzden görünen bişey yol
Ebraz turkuaz_ zayıf olsanda aslında yağ oranın oluyor karın bölgende ondandır sprocuların yağ oranı çok çok düşük oluyor incecik derileri oluyor ondan sanırım
Mervekim 32-33ten beri net bir şekilde görüyorum hele ki ayağını yada elini bilmiyorum tam anlamadım ama sağ tarafa dayamayı çok seviyor eşim bile denk gelmişti 😁 biraz korkutucu oluyor ama alıştım artık 😄