minikmucizeemaak Kızlar merhaba🫶🏼 Kendi doktoruma randevuma daha var diye bugün devlete gittim. Malum hiçbir şey anlatmıyor sağolsun. Bu ultrasondaki görüntü bacak arası ve pipisi değil mi? Tam anlayamıyorum da 💙
1prensesannesi_ minikmucizeemaak devlet pek bilgilendirmiyor bnde devlete gidiyorum hiç birşey söylemiyorlar kilosu iyi kötü bişey demiyorlar
Ustunneliff minikmucizeemaak Ben videodan ekran resmi çekip aldım galiba burası kızımın poposu 16 haftalıktı☺️ 
minikmucizeemaak 1prensesannesi_ Ben özel takipliyim ama detaylı için gideceğim direk o yüzden kontrole ekstra para vermeyeyim dedim bi gözükeyim nasıl diye 😂 20+1 iz biz bence pipi gibi geldi bana
minikmucizeemaak PrensinibekleyenAnnee Aşkım cinsiyetimiz zaten erkek😂 20+1 iz biz, ben çözemediğim için sormak istedim
minikmucizeemaak PrensinibekleyenAnnee Evet onu sordum tam çözemiyorum bana da öyle geldi bi sizlere sorayım dedim🤭 Teşekkğr ederim
minikmucizeemaak guzelanne01_ Teşekkür ederim canım bende öyle düşündüm ama emin olamayınca sormak istedim😇