Bilgesu_35 Merhaba 30. Haftamdayım rahim ağzı kısalığı 3 cm de olduğunu öğrendik doktor ilaç berdi ve yatış işe gitmicekmişim artık. Benim gibi olan var mı ilaç içip yatarak erken doğumu önleyen?
Serendipty Bilgesu_35 canim ben 23 haftaligim benim de 3 cm doktor bana yatis falan demedi sadece arada dinlen dedi gunluk islerine devam edebilirsin dedi senin normal degil mi o hafta icin progestan gunde bir kez kullaniyorum ama
Ceyooooo Bilgesu_35 28 haftada 8mm idi erken dogum oldu yatmak dinlenmek çok önemli stresten uzak dur
Seed- Bilgesu_35 benimde 29. Haftamda 16 mm oldu doktor her an gelebilir yat hiç kalkma dedi. Bende öyle yaptım 1 hafta sonra 28 mm oldu dınlenirsen düzelir. Bende 34 ü tamamlama derdindeyim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kendini çok yorma bu 2 -3 hafta çok önemli bizim için
Belguzar23 Bilgesu_35 20. Haftada Bilgesu_35 20. Haftada 3 cm di 30. Haftada 2 cm e düşmüştü progestan fitil ve magnezyum kullandım şuan 35+4 😇
Bilgesu_35 Serendipty canım benim normal doğum görünüyo şimdilik. Doktorum biraz pimpirik sanırım bi ilaç verdi yat bakalım dedi ben işe giderim diye düşündüm ama bana bu saatten sonra dikkat ediyorsun dedi bende öle panik oldum bian
Mommmyumi Serendipty 3çok çok kısa değil mi? 20lere geldiğinde bana da yatış ve 2 kere progrstan vermişti dr
NewbieMommy Serendipty çok geçmiş olsun 🙏🏻 merak ediyorum da bu rahim ağzı kısalığı falan nasıl anlaşılıyor rutin kontrol ettirmemiz gereken birşey mi? İlk gebeliğim 14+3üm boyle gördükçe merak ediyorum
Ceyooooo Serendipty evet ama ayakta kaldinda kendini zorladin da streste baya kisalio benimkide surekli kisalmaya devam eti
Bilgesu_35 Ceyooooo ben kendimi kısıtlamadan devam ettim de ondna kısaldı sanırım doktor da farkında ondan sen biraz yat dinlen dedi galiba. Biliyormusunuz peki bu süre uzarmı erken doğum engellenir mi
Ceyooooo Bilgesu_35 yani senin ki benimkinden uzun benim 10 mm de 1 hafta içinde dogum yaparsın dedi nekdr dinlenirsen okdr uzar ben çok stres yaptım oyuzdende oldu biraz
Bilgesu_35 Seed- demekki artabiliyo ben evdeyim yatıyorum yemek ve wc dışında şimdilik kalkmıyorum inş benimde düzelir
Ceyooooo Sara-2007 2 haftadır hastanede yatio 1kilo doğdu 790 grama indi anne sütüyle kilo almio 3 gün önce mamaya başladılar 80 gram almış
Floraflorr Belguzar23 28+4 teyiz bugün 30 dendi açıklık yok ama full yatıyorum özel ihtiyaçlar harici kalkmıyorum progestan fitil magnezyum kullanıyorum hunileşme var çok endişeliyim ben de umarım uzar