Brlbby nuzunismail çok teşekkür ediyorum duanız ve güzel dilekleriniz için… Sizde sağlıcakla kucağınıza alıp büyütün inşallah 🙏 çok az kalmış doğumunuza 🥰
Brlbby Rabissssscee Çok zor günleriniz geride kalmış çok mutlu oldum adınıza, Allah büyük sonunda sizi taçlandırmış 🥰darısı bize olsun inşallah güzelliklerle büyüsün yavrunuz, yaşadığınız tüm olumsuzluklardan sonra kat kat mutluluğu tadın inşallah sizde 🙏
Rabissssscee Brlbby verdiğine vereceğine hamdolsun 🌸 şuan gelişim geriliği sorunu çıktı tansiyon çıktı falan filan eşim Mayıs ayında kalp krizi geçirdi işten ayrıldı olandan da olmayanda da vardır bir hayır 🥰 duamdasınız ♥️🤲🏻
Brlbby SevgiSevde Sağlıkla kucağınıza alıp büyütmek nasip olsun inşallah yaşadıklarımız benziyor üzüntümü düşüncelerimi aklımdan atamıyorum.. sizin adınıza çok sevindim 🥹 yaşadıklarımızdan sonrası her şey çok güzel olsun sizin için inşallah 🙏
Brlbby 61sumeyra çok teşekkür ederim Allah razı olsun şimdi ikinci şansımı denemeyi düşünüyorum umarım sizin gibi şanslı olabilirim ikincisi için 😘
Brlbby Meryeminannesi20 Çok çok teşekkür ederim paylaşımınız için bu tür şeyleri de çok duyuyorum ama daha hiç denemedim Allah bana da nasip eder inşallah daha fazla aratmadan 🙏❤️
Kmsl0148 Brlbby rica ederim canım benim ne demek.Eski bir kadın doğum sekreteri olarak çok hastamız vardı.Tam umutlarını kaybetmisken olan ya da ilki tedavi olup korunmayip ikincisi kendiliğinden olan.Rabbim yeter ki istesin🙏🏻
umut123_ Brlbby tekrarlayan düşük ve sağlıklı gebe kalamadığım için banada çizik atıldı sonrasında doğru tedavi ile hamileyim. Umudunuzu yitirmeyin en doğru zamanı bekliyor bebişler 🌸
Rumuzsuz Forumda salatı tefriciye ile hamile kalanlar okumuştum. Naçizane tavsiye denemeye değer düşünüyorum ❤️ Allah yardımcınız olsun inşallah
babyface_ Brlbby Rabbım tez xamanda gönlündekini nasip etsin sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🌸❤️